İpek Yolu Haber Ajansı

17 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

17 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

17 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları




KOÇ

Yaptığınız her işte farkınızı ortaya koyuyorsunuz ve iş arkadaşlarınızı kendinize hayran bırakıyorsunuz. Bugün her zamanki gibi kendinizi sağlıklı ve enerji dolu hissedeceksiniz.



BOĞA

Gereksiz konular ve kişiler yüzünden ailenizle tartışmaya girmediğinizden emin olun. Herhangi bir kronik hastalığınız varsa, bugün kendinizi çok iyi hissetmeyebilirsiniz. Durumunuz ağırlaşırsa doktora gitmeyi ihmal etmeyin.



İKİZLER

Bu aralar kendinizi biraz savunmasız hissediyorsunuz. Eğer bir ilişki içindeyseniz partnerinize daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Patronunuzdan zam isteğinde bulunmak için daha fazla çalışmanız gerekiyor.



YENGEÇ

Eğer bekarsanız hoşlandığınız kişiye açılmak için çok uygun bir zaman. Sorumluluk sahibi bir insan olduğunuzu herkes biliyor, fakat bu aralar insanlara daha fazla güven vermeniz gerekiyor.



ASLAN

Aslanlar, etrafınızdaki insanlara olumlu ve pozitif enerjiler yayıyorsunuz. Bağışıklık sisteminizi iyileştirmek için bir şeyler yapın. Bugün son derece hassassınız.



BAŞAK

Eşinize yeniden aşık olacaksınız ve romantik günler geçireceksiniz. Rahatlamakta zorlanıyorsanız çevrenizdeki insanlardan yardım istemekten çekinmeyin. Arkadaşlarınızla planlar yapmak için harika bir zaman.



TERAZİ

Bugün eşiniz ile aranızda yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan kırgınlıklar olabilir. Alışverişe liste yapmadan ve bütçe belirlemeden çıkmamaya dikkat edin. Gün içinde bir duruma sinirlenirseniz güvendiğiniz bir iş arkadaşınızla konuşun.



AKREP

Eşiniz ile birlikte çok mutlu günler geçiriyorsunuz, birbirinizin ruh ikizi gibisiniz. Patronunuza ve iş arkadaşlarınıza gerçekten ne kadar çalışkan olduğunuzu gösterin. Sağlığınız ile ilgili herhangi bir ilaç kullanıyorsanız bugün bunları aksatmayın.



YAY

Yaylar, bugün karşınızdaki insanlara karşı çekici ve baştan çıkarıcı bir havanız olacak. İşten bir arkadaşınız sizden yardım isteyebilir, ona karşı elinizden geleni yapın.



OĞLAK

Ruh halinizde ani değişiklikler hissediyorsanız sağlıklı beslenmeye başlamanız gerekiyor. Alışkanlıklarınızı değiştirip daha sağlıklı hale geldiğinizde kendinizi mükemmel hissedeceksiniz. İnsanlar harika kişiliğinizden dolayı büyüleniyor.



KOVA

Uzun zamandır birlikte olduğunuz partneriniz ile birlikte evlilik hazırlıklarına girmek için uygun bir gün. Son zamanlarda paranız konusunda biraz endişelisiniz. Bu sorunu ortadan kaldırmak için paranızı planlı bir şekilde harcamaya özen gösterin.


BALIK

Ne olursa olsun sabırlı ve sakin olun. Kontrol sahibi olmadığınız şeyler üzerinde stres yapmayın. Kilo almaktan endişe ediyorsanız vücudunuza aktif tutmanız gerekiyor. Şeker ve yağ oranı yüksek yiyeceklerden uzak durun.


Kaynak:https://kadin.com/kategori/astroloji/gunluk-burc

Orhan Oyanık
İpekyolu Haber

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz