İpek Yolu Haber Ajansı

17 KAMYON HAFRİYAT VE ÇÖP TOPLANDI

Muğla’nın Bodrum İlçesinde geçtiğimiz yıl belediye ekipleri tarafından 23 kamyon hafriyat ve çöp toplanan iki alandan bu yıl da 17 kamyon hafriyat, çöp, bahçe ve mobilya atığı toplandı.

Bodrum Belediyesi’nin, "Bodrum’da Doğa Kazanacak" sloganıyla başlattığı çevre temizliği çalışmaları aralıksız devam ederken, ekipler bir yandan da bazı vatandaşlar tarafından doğal alanlara gelişi güzel atılan hafriyat, bahçe ve mobilya atıklarının toplanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bitez Mahallesi Balcılar Mevkii ile Gölköy Mahallesi Gölkırı Mevkii’nde geçtiğimiz yıl Şubat ayında 23 kamyon hafriyat ve çöp toplayan Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu yıl gerçekleşen temizlik çalışmasında ise aynı bölgelerden toplamda 17 kamyon hafriyat, bahçe ve mobilya atığı topladı. Doğanın içinden çıkarılan atıklar Peksimet ve Torba’daki katı atık rehabilite alanlarına götürüldü.

Bodrum Belediyesi ekipleri, vatandaşların, Bodrum’un doğasına zarar veren bu tür kaçak hafriyat ve çöp dökümü yapan kişileri görmeleri durumunda 444 00 48 numaralı çağrı merkezinden durumu bildirmelerini istedi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz