İpek Yolu Haber Ajansı

2020’DE WASHAPTAN YENİ YENİ ÖZELLİKLER


WhatsApp, 2019 yılında karşımıza grup mesajlarında davetiye özelliği ve hatırlatma özelliği gibi yeniliklerle çıkmıştı. Şimdi ise sıra 2020’ye geldi. 2020’de yayınlanacak WhatsApp özellikleri neler olacak?

2020 WhatsAp için nasıl geçecek?


Kendini imha eden mesajlara Snapchat’ten alışkınız. Çok uzun yıllardır Snapchat’te bulunan bu özellik yeni yıl ile birlikte WhatsApp‘a geliyor. Kullanıcılar gönderdikleri mesajın ne zaman silineceğini seçebilecek. Seçenekler arasında bir gün, bir hafta, bir ay ve bir yıl olacak. Ayrıca bu özelik kapatılabilecek.

2020 yılında gelecek bir diğer özellik ise tabii ki karanlık mod. Akıllı telefon ekosisteminde 2019 yılına damga vuran özelliklerden biri karanlık mod oldu. Hem Android 10 hem de İOS 13 karanlık mod odaklı işletim sistemleri olarak hayatımıza girdi. Karanlık moda ayak uyduran sosyal medya platformları da oldu. WhatsApp da 2020’de bu platformların arasına katılacak. Karanlık mod özellikle AMOLED ekrana sahip telefonlara pil tasarrufu yaptırması açısından önem taşıyor.

Yeni yıl içinde gelecek bir diğer yenilik ise fotoğraf araması olacak. WhatsApp üzerinden gönderilen fotoğraflar, Google üzerinden aranabilecek.


Tüm bu özelliklerin test aşamasında olduğu biliniyor. Yeni yılın hangi döneminde kullanıcılara sunulacağı ise şimdilik merak konusu.



HABER: FIRAT ZORLU 

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz