İpek Yolu Haber Ajansı

35 MİLYONLUK BOŞANMA DAVASI

35 MİLYONLUK BOŞANMA DAVASI

35 MİLYONLUK BOŞANMA DAVASI 

Aida Alakbarov tahliye işlemleri sırasında eşinin kardeşi Rasim Alakbarov’un aile konutlarına izinsiz girerek, ’’Öldüreceğim, ayaklarınızdan asacağım sizi’’ şeklinde tehdit ve hakaretler ettiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Rasim Alakbarov’un, kendisini sakinleştirmeye çalışan yeğeni Rufan Alakbarov’un boğazını sıktığı ileri sürülmüştü. İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca ünlü armatör hakkında Konut Dokunulmazlığının İhlali, Hakaret, Tehdit ve Kasten Yaralama suçlarından dava açtı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde dört ayrı suçtan yargılanan Rasim Alakbarov savunmasında, ’’Söylenenlerin hepsi yalandır. Beni kiracı aradı eve birilerinin girdiğini söyledi. Gittim taşınmadan önce tadilat yapıyorlardı biraz bağırıp çağırdım. Kimseye ne vurdum ne de hakaret ettim. Beni babaları gibi tanırlar bende çocuğum gibi bakarım nasıl tehdit ederim. Suçlamaları kabul etmiyorum’’ diyerek beraatını talep etti.

Mahkeme, sanık Rasim Alakbarov’un konut ihlali suçunu sabitleyecek delil olmadığı gerekçesiyle beraatine, yeğeni Rufan Alakbarov’u yaraladığı gerekçesiyle 2 bin TL adli para cezası, hakaret suçundan bin 800 TL adli para cezası ve tehdit suçundan 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme

Özkan Güli
İpekyolu Haber İstanbul 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz