İpek Yolu Haber Ajansı

50 eyalette cinsel ilişkiye girdim!

Ünlüler dünyasının cinsel hayatlarıyla ilgili yaptığı açıklamaları ve cinselliğe bakış açılarını merak ediyorsanız, sizi böyle alalım...Küba asıllı Amerikalı aktris, model ve şarkıcı Eva Mendes cinsel hayatı hakkında şunları söylemişti: "50 eyalette cinsel ilişkiye girdim. Bunların çoğu gençliğimde yaptığım yolculuklar sırasındaydı. Belki de temiz havadan."

Adriana Lima

Güzel yıldızdan olay itiraf: 50 eyalette cinsel ilişkiye girdim!

Ünlü Victoria’s Secret meleği Lima, 27 yaşında Marco Jaric ile evlenene kadar ilk cinsel ilişki deneyimi için beklemiş. Lima basketbolcu Marco Jaric ile 7 yıl evli kaldıktan sonra, ihanete uğradığı için bu evliliği sonlandırmıştı.

Angelina Jolie

Güzel yıldızdan olay itiraf: 50 eyalette cinsel ilişkiye girdim!

Geçtiğimiz yıllarda ayrılarak hepimizin aşka olan inancını sarsan Brangelina çifti cinsel hayatlarına dair samimi itiraflarda bulunmuştu. 2008 yılında ikiz bebekleri Knox ve Vivienne’e hamileyken yaptığı açıklamada Angelina Jolie, Hamilelik cinsel hayatınızı canlandıran bir durum. Sizi daha yaratıcı olmaya zorluyor ve bu sayede de daha çok eğleniyorsunuz." açıklamasını yapmıştı.

Kim Kardashian

Güzel yıldızdan olay itiraf: 50 eyalette cinsel ilişkiye girdim!

Kanye West ile evlenip üç çocuk sahibi olduktan sonra daha sakin bir hayat sürdüren Kim Kardashian’ın, geçmişinde Ray J ile birlikte çekilen cinsel ilişki kasedi ortaya çıkmıştı ve büyük bir skandal patlamıştı. Kardashian, ilk cinsel deneyimini ise 14 yaşında, 2 yıllık erkek arkadaşıyla yaşamış. Her daim güvenli cinsel ilişkiye önem veren Kardashian, bu deneyimin öncesinde annesiyle konuşarak doğum kontrol yöntemleriyle ilgili bilgi de almış.

Lale Mansur

Güzel yıldızdan olay itiraf: 50 eyalette cinsel ilişkiye girdim!

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Lale Mansur ise, cinsel hayatıyla ilgili şunları anlatmıştı: "Bekaret bence hiç önemli değildi. Genç kızlığımda daha önemini yitirmemişti açıkçası, ama ben ilk sevişeceğim adamla evlenmeyeceğimi biliyordum ve çatlıyordum merakımdan. Ve onu o merak uğruna denedim yani flört ettiğim birisiydi ama evlenmeyecektim, yani birlikte bir hayat tasarlamıyordum. Bir yerde kurtulmak rahatlamak gibi bir şey oldu. Aldatmayı da yaşadım, aldatılmayı da. Hepsini yaşadım bu yaşıma kadar, ama aldatmak olarak algılamıyorum çünkü ben zaten birlikte olduğum insanı özgür bir insan olarak görüyorum, yani benimle evli diye bütün dünyaya pencerelerini kapatması gerektiğini düşünmüyorum."

Güzel yıldızdan olay itiraf: 50 eyalette cinsel ilişkiye girdim!

İnternet’e sızan cinsel ilişki görüntüleriyle üne kavuşan Paris Hilton, "Üniformalı erkeklere her zaman bayıldım. Yakışıklı bir polis harika bir imaj. Özellikle mavi gözler, güzel bir yüz ve sıkı pazulara sahipse." diyerek; karşı cinsten beklentilerini açık bir şekilde dile getirmişti


haber merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz