İpek Yolu Haber Ajansı

6 Mart 2020 Günlük Burç Yorumları

6 Mart 2020 Günlük Burç Yorumları




 6 Mart 2020 Günlük Burç Yorumları 

Ay Yengeç burcundan Aslan burcuna geçiyor. Enerjiler yavaş yavaş yükseliyor.

KOÇ

İlişkinizdeki ahenk yerini buldu. Ancak biraz da rutine oturmuş olabilir. Bambaşka bir insan oldunuz belki de. Son dönemde yaşadıklarınız üst üste geldi. Yine siz eski haliniz ile daha güzeldiniz. Enerji en çok size yakışıyor. Neşe en çok size yakışıyor. O çocuksu enerjinizi hiç kaybetmemelisiniz. Yoksa siz, siz olmazsınız.

BOĞA

Aşk hayatınız biraz renklenirse kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Flört etmeyi özlüyor olabilirsiniz. Aceleci davranmayın. Belirsizlikten, yer değiştirmekten hiç hoşlanmıyorsunuz biliyorum ama bir an önce olsun diye de yanlış seçimler yapmamalısınız. Kafalar şu dönem çok karışık. Hepimiz aynıyız. Biraz sakin.

İKİZLER

Bu dönem iyice asabileştiniz. Öfkenizi kontrol edemediğiniz zamanlar oluyor. Öfke sizinle bağdaşan bir duygu değildir. Sizde güzel durmuyor. İş hayatınız karışmış olabilir. Normal. Çok fazla sorumluluğu bir arada alıyorsunuz. Hakkı olana hakkını verin. Ancak beraber büyüyebilirsiniz.


YENGEÇ

Sürekli kaçma ve uzaklaşma isteği ile yaşıyorsunuz. Yeni bir şeyler başlatmak için arzularınız var ama maalesef hayatınıza koyduğunuz bazı sınırlarınız da var. Aile hayatındaki huzuru seviyorsunuz. Yine de içinizde başka ateşler yanıyor bu dönem. Maddi olarak da bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Kazanç kapılarınızı arttırmak istiyor olabilirsiniz.


ASLAN

Aslan burcu azıcık daha sıkın dişinizi. Bazı haberler alabilirsiniz. Neşeniz biraz daha yerine gelebilir. Sizi bu durumdan ancak aşk kurtarır sevgili Aslan burçları. Kısa tatiller, yeni flörtler, aşk tazelemeler size çok iyi gelebilir. İşim var demeyin. İşler hep var ve zaman akıp gidiyor.


BAŞAK

İkili ilişkiler belli bir akışa oturdu. Kendinizi serbest bırakın ki oraya buraya çarpmayın. Yol, su, sizi gitmeniz gereken noktaya kadar götürecektir. Başkalarının imkanlarından faydalanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Borsada parası olan Başak burçları için şanslı bir gün.

TERAZİ

Tüm yaşanmış hayal kırıklıklarına rağmen Terazi burçları hazırlıklı olun, sağlam bir ilişki size doğru yaklaşıyor. Etrafınıza bakıp aramanıza gerek yok. O sizi bulacak. Günü rahat ve keyifli geçireceksiniz. Biraz duygusalsınız, hepimiz gibi. Rüzgâr böyle esiyor, size özel değil.

AKREP

Her an firar edecek gibisiniz. Bir an önce ofisten çıkmak istiyorsunuz. Bu hafta sonuna gerçekten ihtiyacınız var. Maddi anlamda işler yolunda gitmiyor olabilir. Daha önce söylemiştim. Bu günleri düşünerek biraz daha hesaplı olmanız gerekiyordu. Allahtan romantik anlamda her şey yolunda gidiyor.

YAY

İşler yavaş yavaş yoluna girmeye başlıyor. Hem kendinizi daha iyi hissediyorsunuz hem de yaratıcı gücünüz arttıkça daha iyi işler ortaya çıkartıyorsunuz. Evde olmaya tam anlamı ile hiçbir şeyle ilgilenmeden dinlenmeye veya tam tersi hiç durmadan gezmeye çok ihtiyacınız var.

OĞLAK

Sözlerinizle iyileştirebilecek, her şeyi olumlu bir hale getirebilecek de her şeyi berbat edebilecek de gücünüz var. Düşünmeden ruhunuzdan geçtiği, kalbinizden geçtiği gibi konuşmalar yapmanın hiç sırası değil. Çünkü hem fazlası ile duygusalsınız hem de konular üzerinde kesinleşmiş bir netliğe sahip değilsiniz.

KOVA

Maddi anlamda güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Özellikle kendi işini yapan Kova burçları için kaynak akışları ivme kazanacaktır. Planlı hareketlerinizi arttırmalı duygusal seçimlerinizi olabildiğince azaltmalısınız. Topraklanmaya ihtiyacınız var. Spor, dans, yoga, doğa yürüyüşleri size iyi gelecektir. Biraz da kilo verebilseniz size çok iyi gelecek.

BALIK

Sahnede olmanın tadını çıkartın. Evren sizin için dönüyor, Güneş tüm ışığı ile sizi aydınlatıyor. Özetle rüzgâr arkanızdan esiyor. Bu dönem ne ekerseniz tüm yıl onları biçecek ve sonra onların meyvesini yiyeceksiniz. Tercihleriniz çok önemli. Doğruyu bulmakta zorlanabilirsiniz. Evren sizi aydınlatıyor. Işıkta nasıl gözükmek istiyorsanız öyle davranın.


ORHAN OYANIK 
İPEKYOLU HABER 

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz