İpek Yolu Haber Ajansı

Adem Sincar’dan Son Dakika Basın Açıklaması

Lore Plus kapandı, Meda Medya Film’le yola
 devam edeceğiz

Bir çok film, dizi ve reklam projelerinde imzası bulunan Adem Sincar,  Lore Plus Film Yapım Şirketi’ni kapatarak, bundan böyle MEDA MEDYA FİLM YAPIM ŞİRKETİ adı altında sektöre hizmet vermeye devam edeceklerini duyurdu.

Ünlü Yapımcı Adem Sincar, yönetim kurulu kararıyla Sincar Medya Bünyesinde yer Alan Lore Plus  Film Yapım Şirketini kapattıklarını açıkladı.

Adem Sincar, medya şirketlerinin yönetim kurulu başkanı Zeki Sincar ile birlikte MEDA MEDYA FİLM YAPIM LTD. ŞTİ’yi kurarak, Arayış dizisinin yanı sıra Ceberruh korku filmi ve diğer tüm projelerin artık yeni şirketleri aracılığıyla sektöre kazandıracağını açıkladı.

Kapattıkları Lore Plus Film Yapım Şirketi isminin kullanılarak sektöre zarar verecek kişilerin varlığından haberdar olduklarını ifade eden Adem Sincar, “Lore Plus Film Yapım Şirketi artık yok. Bu ismi kullananlara artık itibar etmeyin.  Sincar Medya, Zeki Sincar Prodüksiyon ve MEDA Medya Yapım olarak, bundan böyle amcam Zeki Sincar ile yola devam edeceğiz. Tamamen yeni kadro, yeni ekipmanlarla sektöre damga vuracak projelere imza atacağız” dedi.

Dev projelerle yeni sezona damga vurmaya hazırlandıklarını ifade eden Adem Sincar, “Son olarak 25-29 Ağustos tarihleri arasında Alanya’da Versage Enerji içeceklerinin düzenleyeceği festival ile birlikte Ceberruh Filminin gala gecesini Zeki Sincar Production, MEDA Medya Film Yapım ve FRF Medya olarak gerçekleştireceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABER: FIRAT ZURLU
İPEK YOLU HABER/ İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz