İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY AMPUTE KENDİ EVİNDE ÇOK FARKLI 15-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde Denizli Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 15-0 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü.


 

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde Denizli Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 15-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan mavi-beyazlı ekip karşılaşmanın ilk yarısı 6-0 önde kapatırken ikinci yarıda bulduğu 9 golle rakibini 15-0 mağlup etti. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı aldığı bu galibiyetle şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu.

 

TAKIMIMI KUTLUYORUM

 

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, herkesin Ampute Sporuna destek vermesi gerektiğini belirterek, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak, ilk başladığımız günden buyana tüm maçlarımıza centilmen bir şekilde kazanmak için çıkıyoruz. Denizlispor ile yaptığımız karşılaşmada rakibimizi 15-0 mağlup ettik alınan galibiyetten dolayı teknik ekibi ve futbolcuları kutluyorum. Rakibimize de kalan maçlarında başarılar diliyorum. Haftaya İstanbul Bağcılar deplasmanına daha sonra burada Konya’yı ağırlayacağız. Bu iki karşılaşmadan sonra Malatya’ya gideceğiz. Bu karşılaşmaların tamamından galip ayrılarak ligi şampiyon olarak tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

RİTMİMİZİ BOZMADAN İLERLEYECEĞİZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Halil İbrahim Köprülü, şampiyonluk yolunda bir engelin daha aşıldığını belirterek “İkinci yarının beşinci haftasında Denizli maçını da kazanarak hedefimize giden yolda bir engeli daha aştık. Beklediğimizden daha kolay bir maç oldu. Önemli olan hafta hafta ritmimizi bozmadan ilerlemek. Karşılaşmada bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirerek üç puanı hanemize yazdırdık. Şampiyonluk iddiamızı devam ettiriyoruz. Önümüzde Bağcılar Engelliler Spor kulübü ile oynayacağımız zorlu bir maç var. O karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanacağız. Alınan galibiyetten dolayı ekibimi ve oyuncularımı kutluyorum” dedi.

 

KALAN MAÇLARIMIZIN TAMAMINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Takım Kaptanı Barış Telli iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek “Bir önemli karşılaşmayı daha geride bıraktık. İyi bir karşılaşma oldu. Rakibimizi de ortaya koyduğu centilmence mücadeleden dolayı kutluyorum. Adım adım güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk ve geride kalan tüm maçları kazanarak bu iddiamızı sürdürmek istiyoruz” dedi.



HABER: AHMET ÇELİK 

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz