İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE BİR HEDİYE DAHA


 

Öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilerin hoşca vakit geçirebilmeleri için lunapark bileti de hediye etti.

Karnelerin alınması ile birlikte yaz tatiline giren öğrencilere Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sürpriz üzerine sürpriz yapıyor. Karne hediyesi olarak öğrencilere spor yapmaları için spor ayakkabısı hediye eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu bununlada yetinmeyerek öğrencilere hoşca vakit geçire bilmeleri için lunapark bileti hediye ediyor.

ÖĞRENCİLERİMİZ LUNAPARKTA EĞLENECEKLER

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu eğitim gören çocukların derslerine olduğu kadar sosyal faaliyetlere de ilgili olmaları gerektiğini kaydetti. Bu yönde çeşitli organizasyonlar yaptıklarını ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Öğrencilerimize karne hediyesi olarak, yaz tatilinde spor yapmaları için spor ayakkabısı hediye ettik. Ancak çocuklarımızın sadece spor yaparak ve ders çalışarak değil eğlenmeleri içinde lunapark bileti dağıttık. Öğrencilerimiz Türkiye’nin en büyük Millet Bahçesi olan Yeşilvadi Milletbahçesi içerisindeki lunaparka giderek biletleriyle doysıya eğlenebilirler” dedi.


HABER: AYFER KILIÇ

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz