İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY ZABITA EKİPLERİ HALKIN SAĞLIĞINI ÖNEMSİYOR

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında son kullanma tarihleri geçmiş ve üretim sorunu olan ürünlere imha edilmek üzere el koydu.      

Vatandaşın sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri iş yerlerine yaptığı denetimler sonrasında 6.287 adet son kullanma tarihi geçmiş ve üretim sorunu olan gıda ürünlerine el koyarak imha etti.

HALKIMIZIN SAĞLIĞI VE HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu zabıta ekiplerinin vatandaşın sağlığı için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak zabıta ekiplerimizin denetimleri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Zabıta ekiplerimizin yaptığı denetimler sonrasında son kullanma tarihi geçmiş 6.287 çeşit ürüne imha edilmek üzere el konuldu. Bu ürünlerin bir kısmında üretim sıkıntısı bulunuyor. Şahinbey Belediyesi olarak 2020 yılı içerisinde 220.000 iş yeri denetledik. Bu yılda denetimlerimizi halkımızın sağlığı ve huzuru için sürdürüleceğiz” dedi.




HABER: SÜMEYYA TURAN

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz