İpek Yolu Haber Ajansı

ALG SPOR 31 YAŞINDA MİLLİ OYUNCU ARZU KARABULUT’U KADROSUNA KATTI

Ülkemizi Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Liginde temsil edecek olan Gaziantep ALGSPOR, futbola Almanya’da başlayan ve Türkiye’de son olarak Beşiktaş’ta forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Arzu Karabulut’u kadrosuna kattı.

37 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

 

Sarı-Grili takım, Türkiye’de kadın futbolunun önemli isimlerinden, 37 kez A Milli takım forması giyen ve Beşiktaş Kadın Futbol Takımının başarılı oyuncusu Arzu Karabulut’u kadrosuna katarak önemli bir transfere imza attı. Karabulut, ALGSPOR’un kadın futbolunun bu seviyeye gelmesinde önemli rol oynadığını ve hedefleri olan bir takıma geldiğini belirterek, takımın başarısı için kendi tecrübelerini de sahaya yansıtmaya çalışacağını söyledi.

 

 

 

CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

 

Gaziantep ALGSPOR Kulübü Başkanı Ali Gözcü, Arzu Karabulut’un kariyerinin ortada olduğunu belirterek, “Önemli bir ismi kadromuza kattık. Tecrübesiyle takımımıza önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. Transfer çalışmalarımız sürüyor, ülkemizi Avrupa’da başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Arzu Karabulut’a ailemize hoş geldin diyor, kendisine başarılar

 

 

HABER: AHMET ÇELİK

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz