İpek Yolu Haber Ajansı

ALGSPOR’un grubu belli oldu

TFF Turkcell Kadınlar Süper Liginde kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Turkcell Kadınlar Süper Liginin en iddialı takımlarından birisi olan Gaziantep ALGSPOR’un çekilen kura sonrası grubu ve ilk hafta karşılaşacağı rakibi belli oldu.


 Kura çekimi, Federasyon ve Turkcell yetkilileri ile kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilirken B grubunda yer alan Gaziantep ALGSPOR’un rakipleri ise Adana İdmanyurdu, Çaykur Rizespor, Dudullu Spor Kulübü, Fatih Karagümrük, Galatasaray, Hakkarigücü, İlkadım Belediyespor, Kayseri Kadın Futbol Kulübü, Konak Belediyespor, Sivasspor ve Trabzonspor oldu. 

İLK MAÇINI DEPLASMANDA KONAK BELEDİYESPOR İLE OYNAYACAK

24 takım ile düzenlenecek Süper Lig’de normal sezon müsabakaları 12’şer takımdan oluşan 2 grup halinde çift devreli lig usulüne göre 22 hafta olarak gerçekleşecek. Çekilen kura sonrası B grubuna düşen sarı-grili takım sezonun ilk haftasında İzmir deplasmanında Konak Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-grili takım ligin ikinci haftasında evindeki ilk maçında Samsun, İlkadım Belediyespor’u ağırlayacak. Normal sezon maçları sonrasında play-off ve play-out karşılaşmaları ile sezon tamamlanacak. 

İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Gaziantep ALGSPOR Kulübü Başkanı Ali Gözcü, kurayı değerlendirerek; "Öncelikle bu kuranın hayırlı olmasını diliyorum. Uzun bekleyişin ardından grubumuz ve rakiplerimiz belli oldu. ALGSPOR’un hedefi bellidir, her zaman olduğu gibi inşallah yine biz şampiyon olacağız. Tabii bu kez şartlar değişti. Takımlar iki gruba ayrıldı. Önce kendi grumuzda lider çıkıp, ardından Play-Off’larda da aynı başarıyı göstererek Kadınlar Süper Liginde Gaziantep’i yine şampiyon yapmak istiyoruz. Ben bununla birlikte tüm şehrimizden takımımıza destek bekliyorum. Maçlarımıza gelsinler, onların vereceği güçle maçlarımızı en iyi sonuçlarla geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.


HABER: AHMET ÇELİK

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz