İpek Yolu Haber Ajansı

ALTYAPISI VE KANAL HATLARI OLAN SOKAKLAR TASARLIYORUZ

Yalova Belediyesi tarafından şehrin altyapı ve kanalizasyon hat yapım çalışmaları başladı. Artan nüfus ile her geçen gün büyüyen Yalova’da, imara yeni açılan alanlarda şebeke ihtiyaçları ekipler tarafından tespit ediliyor. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde imara yeni açılan alanlarda yağmursuyu ve kanalizasyon çalışmaları başlatıldı.

Ekiplerden alınan bilgilere göre; 200 metre çap 800’lük, 350 metre çap 600’lük toplamda 550 metre yağmursuyu altyapısı ve 350 metre çap300’lük borularla kanalizasyon altyapı çalışmalarına başlandı.

Altyapı ve Kanal Hatlarımız Mahalle Sakinlerine Hayırlı Olsun

“Her geçen gün nüfusa bağlı olarak büyüyen Yalova’mızda altyapı ve şebeke ihtiyacı oluşmaktadır” diyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde imara yeni açılan alanlarda ekiplerimiz, düzenlemeleri yapıyor. Yeni yağmursuyu ve kanalizasyon hatları mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Yalova’da değişim başlıyor diyerek göreve başladık. Çok şükür sizlerden aldığımız güçle şehrimizde gözle görülür farklılıklar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Tespit ettiğimiz ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Yalova’nın en büyük eksikliğinin altyapı olduğunu gördük. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde güzel projeleri sizlerin beğenisine sunacağız. Gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmalarımız ivedilikle tamamlanarak siz kıymetli hemşehrilerimin hizmetine sunacağız” dedi.



HABER: M. MUSTAFA DOĞAN

İPEK YOLU HABER / YALOVA

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz