İpek Yolu Haber Ajansı

ANAVATAN PARTİSİ GAZİANTEP İL BAŞKANI DEMİR: MERAL AKŞENER ANAVATANA KATILACAK

Gaziantep Anavatan Partisi İl Başkanı ve Merkez Karar yürütme üyesi ve Teşkilat Başkan yardımcısı Sayın Vakıf DEMİR ipek yolu habere özel açıklamalar da bulundu.

REFERANDUMUN PARLAYAN YILDIZI ANAVATANDIR;
2017 16 Nisan referandumunun parlayan partisi Anavatan partisidir.Başkan demir :Referandum süresince genel Başkan İbrahim ÇELEBİ' nin ile birlikte  Ülkenin dört bir yanında gece gündüz durmadan çalışıldığını   ve halka referandumda neden hayır kullanmasını gerektiğini anlattık.Referandum süresince Akp,Chp,Mhp den sonra en çok çalışan parti biz olduk dedi.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, takım elbise
MERAL AKŞENER ANAVATANA KATILICAK
Başkan Demir: Referadum da aynı safta yer alan Meral AKŞENER  referandum sürecinde  ve sonrasında parti kurmayları aracılığıyla  görüşmelerinin olduğunu bu görüşmeler de sona yaklaşıldığını en kısa zamanda Sayın Meral AKŞENER'in Anavatan Partisine katılacağını söyledi.

8 PARTİ SEÇİME KATILABİLİYOR
Başkan Demir Ülkemizde yaklaşık 120 tane siyasi parti olduğunu bunlardan sadece 8 tane partinin seçimlere girebiliyor.Anavatan partiside bunlardan bir tane sidir.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ekran, iç mekan ve yakın çekim

HERKESİ ANAVATAN' DA BİRLEŞMEYE DAVET EDİYORUM
Başkan Demir, Anavatan partisi kurulduğundan beri Ülkeye hizmet etmeyi kendine şiar edinmiş bir partidir.Toplumun her kesimini kucaklayan zamanında 4 eğilimi birleştirmiş bir partidir. Ülkesine ve Milletine hizmet etmek isteyen herkesi Anavatan partisine bekliyoruz dedi.


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz