İpek Yolu Haber Ajansı

Antalya'da MHP'li Belediye Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Antalya Belek Sueno Otelde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen 2017 Belediye Başkanları toplantısına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelibaşkanlığında toplandı. Genel Başkan Bahçeli ülke gündemini değerlendirdiği toplantıda, Belediye Başkanları’nın ve yerel yönetimlerin üzerine düşen vazifeleri belirterek yapılacak çalışmalarda özverili, iktisadi ve kamu menfaatinin üstün tutulmasının önemine vurgu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; "İmkansızlıkların İçinden Hilal Gibi Doğmuştur"

MHP’nin yerel seçimlerde oyunu arttırdığını belirten Genel Başkan Bahçeli, "Milletimiz bize 3 büyükşehir, 100 ilçe, 56 belde olmak üzere 164 belediye yönetimini emanet etmiştir. Elbette bunu yeterli bulmuyor, yeterli görmüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin almış olduğu oy miktarı, kazandığı belediye sayısı küçümsenemeyecek, hafife alınamayacaktır. Aksi bir tutum açıkça Türk milletinin tercihlerine saygısızlıktır. Milliyetçi Hareket Partisi, baştan beri zora talip olmuş, imkansızlıkların içinden hilal gibi doğmuştur." dedi.

KULA BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN TOSUN; "GÖREVİMİZİ HAKKIYLA YAPACAĞIZ"

Belediye Başkanı olarak üzerine düşen görevi layıkıyla yapmaya, Kula’nın geleceğini inşa etmeye, gelecek nesillere daha yaşanır ve modern bir kent bırakmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında, "Partimiz tarafından düzenlenen toplantıya katıldık. Toplantıda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Belediye Başkanlarının üzerine düşen görevleri ve ülkenin genel durumu hakkındaki değerlendirmelerini dinledik. Kula’nın refahı için mevcut imkanlarımızın üzerinde gayretle çalışarak hizmet vermeye çalışıyoruz. İnşallah sandıklarda emanet edilen oyların hakkını görev süremiz içerisinde layıkıyla temsil edeceğiz ve Kulamızı el birliği ile kalkındırmaya, modern kimliğinin yanında tarihi özelliklerini de koruyarak sadece Manisa’nın değil Türkiye’nin en güzel ilçeleri arasında yerini aldıracağız." dedi.


haber merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz