İpek Yolu Haber Ajansı

ATAKUM CUMHURİYET PARKI' NDA ÇÖP ATMA DUYARSIZLIĞI


Her geçen gün daha da güzelleşen ve modernleşen Samsun ilimizde bazı vatandaşların duyarsız tavırları arzu edilmeyen görntülere sahne oluyor.

Samsun Atakum Türkiş’ te bulunan ve elli metre mesafede her  Cuma günleri Halk Pazarı kurulan bir alana yakın bulunan Cumhuriyet Parkı’ na ne ne yazık ki bazı sorumsuz ve duyarsız vatandaşlarımızca çöpler bırakılıyor.

İçersinde yeşil doğal alanlar, ağaçlar, çiçekler, çocuk oyun bölümleri, kamelya ve oturma yerleri, banklar bulunan Cumhuriyet Parkı’ na vatandaşalar yediği ve içtiği yemek artıklarını öylece yerlere atıp oradan ayrılıyor.

Bu görüntüler ise güzel ve yeşil Samsun’  ve Samsunlular’ a hiç yakışmıyor. Oysa Atakum Belediyesi, çöplerin yerlere değil; atılması amacıyla parkta çok sayıda yere çüp bidonları, kutuları yerleştirmişken, bazı vatandaşlarca yerlere atılan çöpler hiç de hoş bir görüntü, manzara oluşturmuyor.

Haberimiz yayına girmeden önce bugün ( 17 Ocak Çarşamba )günü, dün ( 16 Ocak Salı ) günü parka atılan çöplerin Belediye tarafından temizlendiğini bizzat şahit olduk. Atakum Belediyesi’ne teşekkürler.

Vatandaşlarımızı ise bu konuda biraz daha duyarlı olmaya ve çevre bilinciyle hareket etmeye davet ve rica ediyoruz.



HABER: OKTAY ZERRİN 
İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Haber Videosu

https://www.facebook.com/oktay.zerrin.3/videos/vb.100011905597559/326698587736992/?type=2&video_source=user_video_tab

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz