İpek Yolu Haber Ajansı

Avrupa’nın En Güzel Kasabaları Arasında Bursa Gölyazı da Var


Ajans Press’in, Japon Seyahat Acenteleri Birliği (JATA) araştırmalarından elde ettiği bilgilere göre, Avrupa’nın en güzel 30 kasabasının yer aldığı listede, Bursa Nilüfer ilçesinde bulunan Gölyazı kasabası 10. sırada yer aldı.

Yapılan araştırmaya göre, Avrupa’nın en güzel kasabası Kilkenny (İrlanda), kasabası olurken, Berat kasabası (Arnavutluk) 2’inci, Civita Di Bagnoregio (İtalya) kasabası da 3’üncü oldu. Listede Polonya, Fransa, Almanya ve Norveç gibi farklı ülkeden kasabaların yer aldığı seçimlerde, Türkiye’den sadece Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Gölyazı kasabası, “En Güzel Kasabalar” listesinde 10’uncu sırada yer buldu.
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde mahalle olarak geçen Gölyazı kasabası ile ilgili bu yıl 538 adet haberin çıktığı tespit edildi. Medya takip kurumu Ajans Press, kasabalarla ilgili basında çıkan haber sayılarının incelenmesi neticesinde, Ajans Press’in derlediği bilgilere göre, köy ve kasaba haberlerinin sayısına göre seçimin ve sıralamanın yapıldığı bildirildi.
Bursa’nın Nilüfer ilçesi, Gölyazı kasabasının, “En Güzel Kasabalar” listesinde 10’uncu sırada yer alması, Bursa ve Gölyazı turizmine katkı sağlayacağı belirtiliyor.




HABER: CAFER GENÇ
İPEKYOLU HABER BURSA

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz