İpek Yolu Haber Ajansı

AYDINLIK GELECEĞİN PARTISI BASIN AÇIKLAMASI


 Yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı, sağlık ve mutluluğun hakim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirilmesi temennisi ile Tüm dava arkadaşlarımın ve milletimizin yeni yılını kutluyorum.

 

  Ülkemiz ve dünya açısından alışılmıştan çok farklı geçen bir yıl olan 2020’yi hep birlikte geride bıraktık. Pandemi süreci ile hepimizin hayatı değişti, tüm dünya gibi biz de salgın hastalığın zorlu süreçlerini yaşadık. Ülkemizde yaşanan depremlerde ve felaketlerde kaybettiğimiz canlarımıza birlikte üzüldük.

Bir yandan bu zorlu süreci yaşarken bir yandan da milletimizin köklü bir özelliği olan birlik ve beraberlik ruhunun 2020’de yeniden canlandığını gördük. İyiliğin hastalıktan daha bulaşıcı olduğunu hep birlikte yaşadık.

Türk milleti 2021 yılına ümitle bakmaktadır. Unutulmasın ki zalimler, hainler, Türk düşmanları milli birliğimizi, bin yıllık kardeşlik hukukumuzu asla bozamayacaklardır. Cumhuriyet’in yüzüncü yıldönümünün stratejik bir hazırlık evresi olacak 2021 yılında Türkiye’nin gücüne güç katacağı inancındayım.

Bu duygularla; 2021 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, kısır çekişmelerden uzak,  toplumsal huzurun bozulmadığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyor; tüm dava arkadaşlarımın ve aziz milletimizin yeni yılını kutluyorum.

 AYDINLIK GELECEĞİN PARTISI GENEL BASKANI

 MURAT DANACI

 

 

 

HABER: M.MUSTAFA DOĞAN

İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz