İpek Yolu Haber Ajansı

BÜLENT ÖZ" İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ÇAN " DİYOR

BÜLENT ÖZ" İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ÇAN " DİYOR

BÜLENT ÖZ" İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ÇAN " DİYOR


Çan Belediye Başkanı  Bülent Öz’ün resmi internet sayfasında yaptığı açıklama şöyle

Belediye Çalışmalarımızın Önceliği Ailem Çan

Belediye personelimiz ile birlikte her güne “İşimiz Gücümüz ÇAN” diyerek başlıyor ve gerçekleştirilen her uygulamada “AİLEM ÇAN” diyerek ilçemizdeki yüzleri gülümsetmeyi amaçlıyoruz.
Çan Belediyemiz Halkla İlişkiler personelimiz ilçede yeni bebeği olan aileleri düzenli olarak ziyaret ediyor ve ailelere küçükte olsa bir katkı sağlayacak hoş geldin bebek paketini hediye olarak veriyor.
Belediye Halkla İlişkiler personelimizin çalışmalarına sık sık eşlik ederek  yeni doğan bebeği olan ailelere hediyelerini kendi takdim ediyor ve küçük hemşehrileriyle yakından ilgileniyoruz.
Yaşam kaynağımız kanatsız meleklerimize aileleri ile beraber sağlıklı, huzurlu uzun bir ömür diliyoruz.
 
YALNIZ OLMADIKLARINI HİSSETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ
Çan Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışıyla ayrıca yardıma ve bakıma muhtaç yaşlı vatandaşları da unutmayarak yanında yer almaya devam ediyoruz.
Yaşlı ve ihtiyaç sahiplerini de ihmal etmeyerek sık sık ziyaret ederek, evlerinden çeşitli sebeplerden dolayı çıkamayan yaşlı, yatalak vatandaşların kişisel bakımlarının giderilmesi ve ihtiyacı olanlara tekerlekli sandalye temin edilmesi hizmeti ile yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz.


ORHAN OYANIK
 İPEKYOLU HABER ÇANAKKALE 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz