İpek Yolu Haber Ajansı

BAĞCILARA 6 KATLI BİR BİNADA YANGIN ÇIKTI CAN PAZARI YAŞANDI 1.KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

İstanbul’un Bağcılar ilçesine bağlı Kirazlı Mahallesi’nde yer alan 7 katlı bir binanın çatısında meydana geldi. İddiaya göre Ahmet Çilingir, tadilat işlemleri için binanın çatısına çıktı

Çilingir’in pürmüz ile eritme yaptığı esnada etrafa saçılan alevler kısa sürede büyüyerek çatıyı sardı. Yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Vatandaşlar, alevlerin yayılmasıyla çatıdan mahsur kalan komşuları için el birliğiyle battaniye açarak önlem aldı. Alevlerin arasında kaçacak yeri kalmayan adam, çareyi aşağı atlamakta buldu. 7 kat yüksekten mahalle sakinlerinin açtığı battaniyeye atlayan Çilingir ağır yaralandı. Çilingir, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı adam, doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı. 

 "Evde otururken bağırışma sesleri duydum, cama çıktım, binanın çatısı alev alev yanıyordu. Çatıda bir kişi mahsur kalmıştı, itfayeyi bekledi ama alevler büyüyünce köşeye sıkıştı. Kaçacak yeri kalmayınca çatının altındaki dairenin penceresinden içeri girmeye çalıştı galiba ama olmadı. Yapamayınca mahallelinin açtığı battaniyeye doğru atladı. Battaniyenin üzerine düştü ama sert düştü. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdılar" diye konuştu.

HABER: Özkan Güli 

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz