İpek Yolu Haber Ajansı

Başkan İbrahim Özmen’den Basın açıklaması

Başkan Özmen, Derneğimizin kuruluş amacı olan şehrin sorunlarını her yerde dile getirerek çözüm üretilmesinde fayda sağlamaktır,


’’Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Şehrin Ekonomisinde görülen eksiklikleri tamamlamaya yönelik yaptığı ve yine yapacağı çalışmaları takdir ediyor, Şehir halkı adına kendilerine teşekkürlerimizi şükranlarımızı sunuyoruz dedi.
ŞEHRİN EN ÖNEMLİ SORUNU YAKIT SORUNU
6 Ay kış mevsiminin olduğunu fakat ısınmak için 9 ay gibi yılın 4/3 ünde Doğalgaz ve Kömür-odun kullanıldığını söyleyen Başkan Özmen, işsizliğin çok fazla olduğu zengin ve fakir ayrımın en çok görüldüğü Erzurum’da bu sorun çözülemezse, şehrin ekonomisine kazandırılan yatırımların etkisi ile durma noktasına gelen göç tekrardan başlayacak dedi.

Erzurum’da yine tekrardan  başlayacak olan göçün önüne geçmek için,Şehrin Ekonomisine güç kazandırmaya çalışan Vali Okay Memiş, ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yaptıkları ve yine yapılması planlanan yatırımlara, Şehrin siyasi kanatları olan miletvekillerinin ve zengin iş adamlarımızın destekleri şart”’ dedi.

ERZURUM 2.SIRADA
Türkiye tarihinde yatırımları ile Ülke halkının yararına sunduğu olanak ve imkanlar ile birinci sırada olan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a olan sevgilerinden dolayı Genel ve yerel seçimlerde %70’e yakın oy oranı ile Ülkemizde Ak partiye en fazla oy veren iller sıralamasında Konya’dan sonra 2.olan Erzurum’da halkın sorunlarını dile getirmektir görevimiz.

GAYEMİZ ERZURUM HALKININ TÜM SORUNLARINI DİLE GETİRMEK
Başkan Özmen; “Biz bu derneği kurarken, tek bir amaç ve gayemiz ,ortak paydası olan insanları aynı çatıda toplayabilme, Şehrimizin sorunlarını dile getirerek yapılan yatırımları desteklemek, Erzurum’un hak ettiği yerlere getirebilmektir diye konuştu.
Şehrimizin en büyük sorunu işsizlik. Bu sorunun üstüne gidebilmek için ne tür adımlar atılma konusu hakkında çalışmalar yapıyoruz.
Artık bundan sonra Derneğimizin gündeminde Erzurum halkının talep ve arzularını,istek ve şikayetlerini dile getirip hak ettikleri rahat huzurlu bol gelirli bir hayatı onlara hazırlattırmak olacak dedi.
ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR
Şehrimizin tanıtımı ve kalkınması için elimizde ne imkan varsa hepsini kullanmaya ant içtik.
Kanaat Önderleri Derneğimizin Kurulduğu ilk günden itibaren amaç ve gayemizin Erzurum halkının sosyal, Ekonomik her türlü sorunun dile getirmek olduğunu Söyleyen Başkan Özmen, ‘’her geçen güz üye sayımızı artırarak gelişmeye devam ediyoruz’’ dedi.

HABER: AYFER TURAN 
İPEK YOLU HABER ERZURUM

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz