İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN DEMİRTAŞ; BEYAZ TV’DE İLKADIM’DA YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI.


BEYAZ TV “UYAN TÜRKİYEM” PROGRAMI BELEDİYE MAHALLENİZDE UYGULAMASINI EKRANLARA TAŞIDI.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Beyaz TV’de “Uyan Türkiyem” adlı programa canlı bağlantı ile katılarak, “Belediye Mahallenizde”, hizmet çadır ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ulusal televizyon ekranlarında “Belediye Mahallenizde” uygulamasını anlatmaya devam eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım’da yapılan çalışmaları ve hizmetleri yerel, bölgesel ve ulusal kanallar vasıtasıyla Türkiye ve dünyaya duyurmaya devam ediyor. İlkadım ilçesinin özellikle tanıtımı ve ilçede yapılan hizmetlere yönelik çalışmaları paylaşmaya devam eden ulusal basınında dikkatlerini  üzerine çeken “Belediye Mahallenizde” uygulamasını Beyaz Tv ekranlarından Tahir Sarıkaya’nın sunuculuğu yaptığı ”Uyan Türkiyem” programına konu oldu. Kurulan canlı bağlantı ile Program Koordinatörü İsmail Çanak’ın sorunları cevaplayan Başkan Demirtaş, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“Yerel yönetimlere örnek oluyoruz”

Yerel yönetimlere örnek olan “Belediye Mahallenizde” uygulaması hakkında Beyaz Tv program koordinatörü İsmail Çanak ile birlikte yapılan hizmetleri yerinde anlatan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Her hafta bir mahalleye misafir olan Belediye Mahallenizde uygulaması bu hafta Karasamsun Mahallemizin sorularına çözüm oluyoruz. Öncelikle İzmir’in Seferihisar İlçesinde 6.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası, İzmir halkı başta olmak üzere birçok ilde depremi hisseden vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. İlçemiz adını Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna giden yolda, aziz milletimizin tüm yokluk ve yoksulluklara rağmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Samsun’a çıkışıyla başlayıp, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla neticelenen bağımsızlık mücadelemiz, milletimiz ve ülkemiz için, gelecek adına atılan tarihi bir adımdan almıştır. Karadeniz’in son dönemde parlayan yıldızı haline gelen İlkadım ilçemiz diğer ilçeler arasında kenti merkezinde en hızlı büyüyen kent içi göç alan yerleşimi çok eski bir ilçe. Hali ile değişik insanlar ve değişik talepler var. Dinamikten kaynaklı da büyük bir nüfus yoğunluğu var.54 ilde büyük bir ilçeye her noktasına eşit hizmet götürmek adına belediye olarak amacımız bu kaynaklarımızı doğru kullanmak ve ilçemizi geleceğe hazırlamaktır. Bu noktada yapacağımız tüm projelerin tamamını halkımızın taleplerine göre hazırlıyoruz. Bu güç halkımızda var. Halkımızdan aldığımız destek ve güçle tüm projelerimiz ilçemizde hayata geçireceğiz” dedi.

“Belediyenin tüm imkanlarını seferber ediyoruz”

Belediye hizmetlerinin vatandaşın ayağına götüren “Belediye Mahallenizde” uygulamasında söz eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İlçemizde hizmete hız katacak,”Yerinde hizmet, yerinde çözüm” anlayışıyla ilçe genelinde belirlenen program dahilinde hayata geçirdiğimiz ’’Belediye Mahallemizde’’ adı altında kurulan hizmet çadırı ile her hafta bir mahallemize misafir oluyoruz. Mahalle sakinleri hizmet çadırımıza  gelerek belediyeden taleplerini  ilk ağızdan görevli ekip arkadaşlarımıza iletiyor. Talep edilen isteği ekiplerimiz bağlı olan müdürlükte görevli arkadaşlara iletiyor. Temizlik İşleri dezenfekteli yıkama, çöp konteylerinin bakım ve boyama işlemlerine, Fen İşleri, sıcak asfalt, sathi kaplama, yama asfalt, kaldırım, baskı beton, parke taş uygulamaları, yol açımı, Park Bahçeler, oyun grupları, parkların çevre düzenlemesi, ot biçimi, Muhtarlık Hizmetleri ise muhtarlarımızda gelen iş taleplerini iş sırasına alarak en hızlı şekilde çözümü için aynı anda ekiplerimiz mahallemizde çalışıyor. Vatandaşlarımız bu uygulama ile de belediyenin tüm hizmetleri hakkında bilgi alabilirken önerilerini de sunabiliyorlar. Birim müdürlerimizle birlikte sıkıntıları yerinde görerek acil çözüm ürettiğimiz, mahalle sakinlerimizden de olumlu dönüşler aldığımız bu uygulamayı dönüşümlü olarak devam ettireceğiz” dedi.




HABER: NURİ GÜLER 

İPEKYOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz