İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN SİLPAGAR MESAİ ARKADAŞLARININ YENİ YILLARINI KUTLADI


Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 2020 yılının son gününde Çiftlikköy Belediyesi ana binası ve ek hizmet binasını ziyaret ederek çalışma arkadaşlarının yeni yıllarını kutladı.

Tüm birimleri dolaşan Başkan Silpagar, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz’dan, çay ocağı görevlisi Fehmi Dağ’a kadar mesaide bulunan tüm personelini, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti.

2021 yılının Çiftlikköy ve ülkemiz açısından milli birlik ve beraberliğimizin arttığı, birlikte daha başarılı işler yapılmasına vesile olacak, bereket dolu bir yıl olmasını dileklerini ileten Başkan Silpagar, “Çiftlikköy’ün gelişmesi, güzelleşmesi, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için birlikte hep birlikte emek verdiğimiz belediyemiz çalışanlarının, birim amirlerinin, tüm mesai arkadaşlarımızın yeni yıllarını kutladık. 2021 yılının inşallah 2020’den çok daha güzel geçeceğine, hem ilçemiz ve belediyemiz, hem de ülkemiz ve dünya için çok daha umut verici gelişmelerle dolu olacağına inanıyor, mutlu yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.


HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 

İPEK YOLU HABER YALOVA

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz