İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN TAHMAZOĞLU YENİ AŞEVİ İNŞAATINI İNCELEDİ


 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’ne yapılan yeni aşevi inşaatını gezerek, incelemelerde bulundu.

 

İhtiyaç sahibi, aile ve vatandaşlar için sıcak yemek ve çorbanın kaynayacağı, Şahinbey Belediyesi tarafından Güneş Mahallesine yaptırılan yeni aşevi; 4.244 m2 inşaat alanı üzerine kuruluyor. Yeni yapılan aşevi ve deponun inşaat çalışmalarını ekibiyle birlikte incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşa sunulan ikramların bu aşevinde hazırlanacağını belirterek “Şahinbey Belediyesi olarak kendi işlettiğimiz aşevlerimiz var. Bunlara bir yenisi daha ekliyoruz. Böylelikle gerek Ramazan Ayı’nda yapmış olduğumuz yemekler ve her gün 8.500 kişiye ulaştırmış olduğumuz yemekler burada hazırlanacak. Ayrıca Muharrem Ayı boyunca aşure ikramlarda bulunuyıruz. Tüm bunların hepsini burada yapıp dağıtımını gerçekleştirmiş olacağız. Şu anda inşaatımız devam ediyor. Çalışmaların sonuna doğru yaklaştık. Çok kısa zaman içerisinde tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca aşevimizin yanında iki katlı bir depo yapıyoruz. Bu depomuzu da Kültür Müdürlüğü, Sosyal İşler Müdürlüğü ve belediyemizin diğer birimlerinin ihtiyaç duyduğu depolama alanı olarak kullanmış olacağız. Böylelikle işlerimiz daha da kolaylaşmış olacak ” dedi.




HABER: İLYAS ER

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

 

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz