İpek Yolu Haber Ajansı

BAFRA KİTAP OKUYOR !


Samsun İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile tüm ilçelerindeki Millî Eğitim Müdürlükleri, bu müdrürlüklere  bağlı olarak faaliyet göstere  okullarda; Samsun Geneli’ nde bu yıl da kitap okuma kampanyaları ve buna ilaveten de kitap toplama ve kütüphane oluşturma kampanyası devam ediyor.

İşte bu kampanyalara Bafra Hacınabispor Kulübü de duyarsız kalmadı ve kulüp Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk’ ün kendisine ait işyerinde; tüm masalara okunmaları amacıyla kitaplar koydular.

Kitaplar arasında; Yazar İskender Pala’ nın " Babil’ de Ölüm,İstanbul’ da Aşk ",

Yazar Hasan Ali Toptaş’ ın " Beni Kör Kuyularda ",

Yazar Hayri Varol’ un " Tanınmamış Kişi ".

Samsunu şairlerden Oktay Zerrin’ in; 28 Şubat Perşembe günü piyasaya çıkan yeni ve 5. çocuk şiirleri kitabı " Çocuk Sevgidir, Çocuk Bayraktır " adlı çocuk şiirleri kitabı ile aynı şairin daha önce  piyasaya çıkan" Dünya Çocukla Güzel ", " Sevgi Güneşi Çocuklar " adlı kitapları işyerindeki okurların  hizmetine sunuluyor.

İşyeri sahibi ve Bafra Hacınabispor Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk;amacımız yerel ve ulusal şair ve yazarlarımızın eserlerini, okurlarımızla buluşturup kitap sevgisini genç beyinlere sunabilmek, okumayı ve " Samsun Okuyor " adlı kampanyaya destek vermektir. "şeklinde konuştu.



HABER: NURİ GÜLER 

İPEK YOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz