İpek Yolu Haber Ajansı

BAFRA MEVLANASPOR U 13 SAMSUN’ DAN YİNE LİDER DÖNDÜ !


Bafra Mevlana Spor U 13 takımı rakip tanımıyor. 6 haftasının oynadığı maçlar sonunda; 14 puanla liderliğini sürdüren Bafra Mevlana Spor, 06.09 Cuma günü Samsun’ da oynadığı Kolpınarspor maçını kazanarak; 6 haftaya da Lider olarak girdi.

Bafr Mevlanaspor’ u; Kolpınarspor karşısında galibiyete taşıyan altın değerindeki ve liderliği perçinleyen gol ise; Genç Bafraspor’ dan transfer edilen ve yarınlar için umut veren Efe Yıldız’ın ayağından geldi.

Bafra Mevlanaspor; Kolpınarspor karşısına şu kadro ile çıktı :

Bünyamin, Şeref, Serkan, Samet, Hasan, Yiğit, Semih, Ege , Eymen , Efe, Hamza, Yasin, Soner ve hocaları Cem Çatmakaş.

Bafra Mevlanaspor Antrenörü Cem Çatmakaş; maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi

Özveriyle mücadele eden futbolcu çocuklarımı tebrik ediyorum. Başarılarının devamının da geleceğine yürekten inanıyorum.

Bu gençler; önümüzdeki yıllarda Türkiye Şampiyonası’ na niçin gitmesinler ? Yeter ki bu çocuklarımıza sahip çıkılsın ve imkân verilsin. Biz  Bafra sporuna, futboluna, gelecekte de hizmet edecek gençleri bu şekilde tmelden, alt yapıdan üst liglere en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Bizlere bu konuda destek veren ve verecek olanlara da şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

KAMUOYU’ NU YANILGIYA DÜŞÜRENLER KENDİ GÖLLERİNDE KENDİ BOĞULURLAR !

Bafra Mevlana Spor Kulübü Onursal Başkanı ve aynı zamanda Mevlana Mahallesi Muhtarı Servet ŞENGÜL; konuyla ilgili son günlerde sanal basında ve medyada çıkan dedikodular  bizi hiç ilgilendirmiyor.

Biz kim ne derse desin; en alt kategoriden, en üst kategoriye kadar her alanda gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz ve çalışacağız da.

Ben 20 bin nüfuslu bir mahallenin muhtarı olarak; sadece mahalle sınırları içerisinde değil Bafra sınırları içerisindeki gençlerimizi de spora teşvik etmekten gurur duyuyorum. Eğer ki bunu da başarabiliyorsam ne mutlu bana, ne mutlu bizlere.

Evet bu gençler için kapı kapı dolaşıyorum, dolaşıyoruz ve dolaşmaya da devam edeceğiz Bizim kimseye veremeyecek hiçbir hesabımmız da yok.

Kamuoyunu yanılgıya düşürmeye çalışanlar; kendi göllerinde, kendileri boğulurlar. Bu vesileyle, emeği ve desteği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Bafra Mevlana Spor Kulübü olarak; dün ne yaptıysak, bugün de daha fazlasını yapmaya gayret ediyoruz ve edeceğiz de inşallah.

 Bafra Hacınabispor Kulübü ile birleşerek; Samsun Süper Amatör’ de de bu sene Bafra’ mızı inşallahen iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.

Ligin ilk maçını ise; Karasamsunspor ile deplasmanda karşılaşacağız.

Tüm Samsunlu ve Bafralı sporsever hemşerilerimizi futbol izlemeye davet ediyoruz. Teşekkrler, saygıar. "

HABER: OKTAY ZERRİN 
İPEKYOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz