İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU MAVİKENT'TE MİSAFİR OLDU


 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Ramazan Ayı sonrasında da aile ziyaretlerine devam ederek Mavikent 1. ve 4. etapta ikamet eden Güneş, Uygun ve Bozyiğit ailelerine misafir oldu.

 

Yılın her ayında ve her gününde zaman zaman aile ziyaretlerinde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Mavikent Konutları'nda ikamet eden

Güneş, Uygun ve Bozyiğit ailelerini ziyaret ederek sohbet etti. Başkan Mehmet Tahmazoğlu ziyaretler sırasında çocuklara da oyuncak dağıttı.

 

KARDEŞLERİMİZ DAVET ETTİ BİZDE GELDİK

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent sakinlerinin davetine icabet ettiklerini belirterek, "Mavikent Konutlarında evlerini teslim ettiğimiz kardeşlerimizin sosyal medya üzerinden bizleri evlerine davet ettiler. Bizde Mavikent 4. Etap'ta oturan Yakup Uygun kardeşimizin evine misafir olduk. Ancak kendisi bu gün işte olduğu için bizi eşi ve çocukları ağırladı. Allah evlerinde sağlıklı, sıhhatli güle güle oturmak nasip etsin" dedi.

 

EVLERİMİZDE ÇOK MUTLUYUZ

Başkan Mehmet Tahamzoğlu'nu evlerinde ağırlayan Güneş, Uygun ve Bozyiğit aileleri ev sahibi olmaktan dolayı duydukları mutluluğu şu sözlerle anlattılar, "Allah başkanımızdan razı olsun. Biz bu evleri hayal dahi edemezdik. Ancak onun sayesinde ev sahibi olduk" diyerek, teşekkür ettiler.



İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz