İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN SALMAN'IN YOĞUN PERŞEMBE MESAİSİ...

Perşembe günü Halk Günü ile mesaisine başlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a ziyaretler gün boyu devam etti.

 

Her Perşembe günü 10:00-12:00 saatleri arasında vatandaşlarla buluşan Başkan Salman'ın Halk Günü programının ardından Adnan Menderes Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Yalova Belediyespor Tekvando Takımı sporcuları ve yeni yönetimini oluşturan Engelsiz Yaşam Spor Kulübü Derneği Başkanı Cemil Ateş ve Yönetim Kurulu'nu ağırladı.

 

İlk Ziyaretçiler Tekvandocular Oldu

 

Uluslararası ve Türkiye derecesi olan sporcuların katılımıyla Kocaeli’nde gerçekleştirilen Şehit Emre Kaan Arlı tekvando turnuvasında ilimize Altın ve Bronz madalya kazandıran Yalova Belediyespor sporcuları Muammer Eray Genç, Fatih Öztürk, antrenörleri Emrah Özçelik ve Kulüp Başkanı Resul Kocaağa'yı ağırladı. 13 İlden 32 spor kulübünün 238 sporcuyla katıldığı turnuvada 55 kiloda Muammer Eray Genç altın madalya alırken, Fatih Öztürk ise Bronz madalya kazandı. Başkan Salman, genç sporcuları almış oldukları derecelerden dolayı tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

 

Özel Çocuklardan Başkan Salman'a Ziyaret

 

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğretmenleri Tuğçe Gülşeker, Nuriye Al ve özel çocuklar Başkan Salman'ın konuğu oldu. Ziyaret sırasında çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Salman, özel çocuklara hediyeler takdim etti. Özel Eğitim Öğretmenleri Tuğçe Gülşeker ve Nuriye Al'ı kutlayan Başkan Salman; "Özverili şekilde çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Yapmış olduğunuz öğretmenlik diğer öğretmenlerimizinkinden çok farklı. Sizleri bu konuda tebrik eder ve başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

 

Okul Ziyaretleri Devam Etti

 

Başkan Salman'a ziyaretler Adnan Menderes Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti. Okul Müdürü Selda Altan, Müdür Yardımcısı Sedat Karadağ ve Okul Aile Birliği Başkanı Nihal Aydın ile yönetimini makamında ağırlayan Başkan Salman, okulun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Yeni Yönetimden Ziyaret

 

Ocak ayı içinde yeni göreve seçilen Yalova Engelsiz Yaşam Spor Kulübü (YEYDER) Başkanı Cemil Ateş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Salman'ı ziyaret etti. Ziyarette yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Salman, özel insanlar için Yalova'da çalışmalar yaptıklarını belirterek onlardan gelen öneri ve isteklere her zaman öncelik verdiklerini belirtti.

 

 

 

HABER: MEHMET MUSTAFA DOĞAN

İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz