İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NDAN MİLLİLERE MÜJDE


 

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda tüm rakiplerini eleyerek şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takım oyuncularına ve antrenörlerine 30'ar Cumhuriyet altını hediye edeceğinin müjdesini verdi.

 

Yüreklerini sahaya koyup tarih yazarak ve Türkiye’nin gururu olan Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımı oyuncularına bir jest de Şahinbey Belediyesi’nden geldi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin gururu olan Ampute Milli Takımı’nın yarısının Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı oyuncularından oluştuğunu belirterek futbolcularla gurur duyduğunu belirtti.

 

"ONLARI YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM"


Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Ampute Milli Takımı’nı yürekten tebrik ettiğini belirterek, "Öncelikle Ampute Milli Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Onlar yüreklerini ortaya koyarak Avrupa şampiyonasında oynadıkları maçlarda; Almanya’yı 7-0, Gürcistan’ı 9-0, İspanya’yı 4-0, Rusya 2-1, Polonya 2-0 ve finalde İngiltere’yi 2-1 devirerek şampiyon oldular. Onlar hiçbir beklenti içerisine girmeden imanlarını ve yüreklerini ortaya koydular. Koltuk değnekleriyle çok ciddi bir mücadele verdiler. Final maçında oradaydım. O atmosferi gerçekten yaşamak gerekiyordu. 40 bin kişi oturmadan ayakta son saniyeye kadar bu maçı izledi. Alınan sonuçlardan, oynanan futboldan, sahada gösterilen azim ve kazanılan başarıdan dolayı gururluyuz" dedi.

 

"MİLLİ TAKIMIN YARISI ŞAHİNBEY'DEN"

 

Ampute Milli Takım oyuncularının yarısının Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı'nda oynadığını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Ayrıca gururluyuz, çünkü milli takım oyuncularımızın yarısı Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı oyuncularıdır. Onları da ayrıca tebrik ediyorum. 2015-2016 sezonun da Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı'mız Türkiye şampiyonu olmuştu. Hepsini gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

 

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz