İpek Yolu Haber Ajansı

Beşiktaş’ı 2-1 yenen ALGspor, şampiyonluk yolunda adını finale yazdırdı.

Kadınlar Futbol Süper Ligi rövanş maçında kendi sahasında Beşiktaş’ı 2-1 yenen ALGspor, şampiyonluk yolunda adını finale yazdırdı.

Kadınlar Futbol Süper Ligi rövanş maçında kendi sahasında Beşiktaş’ı 2-1 yenen ALGspor, şampiyonluk yolunda adını finale yazdırdı.

İlk maçta deplasmanda rakibini 2-0 yenen ALGspor, Batur Sahasında oynanan karşılaşmada Ebru Topçu’nun 17. Dakikada kaydettiği golle ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Mariem HOUIJ ile 63. Dakikada farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrılan ALGspor finale çıkan takım oldu.

ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, “Çok iyi mücadele ettik. Biz şampiyon olmayı hak eden bir takımız. Beşiktaş ekibide zorlu bir takımdı. Kazandık Mutluyuz” dedi. ALG Spor Teknik Direktörü Hasan Vural ise çok iyi oynadıklarını ifade ederek “Biz oynadık ve kazandık. Lig boyunca çok mücadele ettik ve başardık. Beşiktaş’ı hem kendi sahasında hem de burada yenerek finale yükseldik. Bu galibiyeti Gazianteplilere hediye ediyorum. Tüm ekibime ve oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Hak ettik ve aldık. Final maçında da iyi oynayacağız ve o kupayı Gaziantep’e getireceğiz. Final maçımız İzmir’de oynanacak. Biz Ankara’da oynanmasını istiyorduk. Gerekli itirazları yapacağız. Ancak ne olursa olsun bu yılın şampiyonu ALG Spor olacak” diyerek Gazianteplileri final maçında takıma desteğe çağırdı.

 

HABER: AHMET ÇELİK

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz