İpek Yolu Haber Ajansı

BEŞİKTAŞ’DA TALİSCA HEYECANI



Beşiktaş, Talisca için tüm şartları zorluyor!

Talisca’nın mali şartları Kartal’ı zorluyor. Ancak Beşiktaş’la ilgili paylaşımları, umutları diri tutuyor. Talisca iki sezonda Beşiktaş’ta 69 maçta 37 gol atmıştı.

Beşiktaş’ta Anderson Talisca sesleri yeniden yükselmeye başladı… 2016 ile 2018 yılları arasında Siyah- Beyazlı formayı giyen Brezilyalı futbolcu, son günlerde Beşiktaş ile ilgili paylaşımlarına hız verdi. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş’ta Talisca aşkı yeniden alevlendi. CİDDİ BİR İNDİRİM ŞART
Yönetim, Beşiktaş’a gelmek isteyen Talisca’dan bu transfer için çok ciddi bir indirim bekliyor. İlk hedef 1 yıllık kiralama.

BÜTÇE OLUŞTURULACAK
Talisca hedefini şimdilik gizli tutan yönetim, 27 yaşındaki oyuncuya yer açmak için Ljajic ve Oğuzhan ikilisini göndermenin peşinde. İki ismin yıllık maaş yükü 4.2 milyon Euro.

TARAFTAR BASKI YAPIYOR
Brezilyalı 10 numaranın Beşiktaş ile ilgili yaptığı paylaşımlar taraftarı da heyecanlandırıyor. Taraftar, yönetime baskı yapıyor.

ÇİN’E GERİ DÖNEMİYOR
Ülkesi Brezilya’da olan Talisca, Çin’in sınırlarını kapatmış olması sebebiyle henüz Guangzhou’nun kampına katılamadı. Brezilyalı oyuncu, "Kulübümün bir an önce bu sorunu çözmesini bekliyorum" dedi.


HABER: FIRAT ZORLU 
İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz