İpek Yolu Haber Ajansı

BİRLİKTE KANSERLE MÜCADELE DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN SALMAN'A ZİYARET


Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Birlikte Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Nurcan Bayar ve yönetimini makamında ağırladı.

4 Şubat Dünya Kanser Günü'nde açılışı Başkan Salman tarafından yapılan Birlikte Kanserle Mücadele Derneği, Yalova'da yer alan kurumlara kendini tanıtmak ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunmak amacıyla ziyaretler yapmaya başladı. Bu kapsamda Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret eden dernek yöneticileri, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Göreve geldiği ilk günden beri Yalova'da ki tüm derneklere eşit mesafede olduğunu vurgulayan Başkan Salman, "Çağımızın hastalığı olan kanserin en büyük tedavisi umut ve moraldir. Tıptaki ve teknolojideki ilerlemeler sayesinde bu hastalığa karşı pozitif ilerlemeler sağlanıyor. Ancak ülkemizde bu hastalığın genel olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarında eksiklikler mevcut. Bu noktada sizlere önemli görevler düşüyor. Yalova Belediyesi olarak bizlerde imkanlar dahilinde gereken desteği sunmak için hazırız" dedi.

Programın sonunda Birlikte Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Nurcan Bayar, Başkan Salman'a plaket takdim ederken Başkan Salman'da Dernek Başkanı Bayar'a günün anısına özel çerçeve içerisinde Türk Bayrağı hediye etti.



HABER: MUSTAFA DOĞAN

İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz