İpek Yolu Haber Ajansı

"Bu millet aydın bir millet. Münevver bir millet.

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir, siyaset dilini temiz ve edepli tutmanın Millete ve milli iradeye saygının gereği olduğunu vurgulayarak, "Bu millet aydın bir millet. Münevver bir millet. Bu millet temiz mayalı bir millet. Öyleyse seçtikleri de diline dikkat etmek durumundadır" dedi.


’Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz’

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit olan askerlere rahmet dileyen Milletvekili Aydemir, ’Ancak biz bu duyguları taşırken vatana ihanetle iştigal edenler maalesef gözümüzün önünde cirit atıyorlar. Yazık ki bunlara destek olanlar var. ’ kaydını düştü.

Aydemir ak belediyecilik farkını paylaştı

Muhalefetin yönettiği Belediyelerde tam manasıyla bir hizmetsizlik anlayışının hakim hale geldiğini, bunu muhalefete destek veren gazetecilerin de haber ve yazılarına yansıttığını söyleyen Milletvekili Aydemir, AK Belediyeciliğin ise eser ve hizmet siyasetinin ifadesi olduğunu belirtti, Erzurum Büyükşehir ve ilçe Belediyelerini örnek gösterdi.

Milletvekili Aydemir, ’Erzurum’da, Büyükşehir Belediyemiz muhteşem işler yapıyor. İlçe Belediyelerimiz de öyle. Erzurumlunun memnuniyeti çok yüksek. Çözüm ve hizmet siyasetini, AK Belediyeciliği, sosyal belediyeciliği, gönül belediyeciliğini eser eser ortaya koyuyorlar. ’ kaydını düştü.

Küresel ölçekte baş gösteren olumsuz ekonomik sürece rağmen Türkiye’de yatırımların yükselmeye devam ettiği, üretim, istihdam, ihracat ekseninde ekonomi altyapısının işlerliğini koruyup, işlevini artırdığına işaret eden Milletvekili Aydemir, ’Çünkü biz Milletimizi yüreğimize koymuşuz. ’dedi.



HABER: AYFER TURAN 

İPEK YOLU HABER ERZURUM

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz