İpek Yolu Haber Ajansı

ÇİFTLİKKÖY'ÜN SULTANLARI BAYRAMİÇ'İ 3-2 İLE DEVİRDİ

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi B Grubu'nda Çiftlikköylü oyunculardan kurulu kadrosuyla orta sıralar için mücadele veren Mihrican Deviren'in öğrencileri, Çanakkale Temsilcisi Yeşil Bayramiç'i baştan sona heyecan fırtınası şeklinde geçen karşılaşmanın Ti-Break setinde devirerek 3-2'lik sonuçla kazanan taraf oldu.  Yalova 90.Yıl Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Çiftlikköy ekibine taraftarlar maç boyu yoğun tezahüratlarla destek verirken, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz da tribünde yer alarak sultanların yanında yer aldı.

 

KARADENİZ, "ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIK"

Karşılaşmanın karşılıklı alınan 25-21, 21-25, 25-20, 14-25'lik setlerle skor 2-2 olurken, kazanan Ti-Break seti ile belirlendi. Son sette kontrolü elinden kaybetmeyen Çiftlikköy'ün Sultanları, bu seti 15-11 kazanarak karşılaşmanın da skorunu belirledi : Çiftlikköy Belediyespor 3 – Yeşil Bayramiç 2.

 

BAŞKAN SİLPAGAR DA TRİBÜNDEYDİ

Maç sonunda konuşan Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, "Bizlere destek veren Başkanımız Ali Murat Silpagar'a, Başkan Yardımcımız Abdurrahim Solmaz'a, kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Teknik heyetimizi ve tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Altyapıdan gelen genç oyuncularımızdan oluşturduğumuz bu kadro bana göre grubun en iyi kadrolarından birisi. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımımız, Yalova ve Çiftlikköy'ü en güzel şekilde temsil etmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

 




HABER: MEHMET MUSTAFA DOĞAN

İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz