İpek Yolu Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Son FETÖ’cü hukuk önünde hesap verene kadar bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Son FETÖ’cü hukuk önünde hesap verene kadar bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Son FETÖ’cü hukuk önünde hesap verene kadar bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz.




Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda 15 Temmuz şehit aileleri için düzenlenen etkinlikte ailelerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son FETÖ’cü hukuk önünde hesap verene kadar bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda düzenlenen 15 Temmuz Şehit Aileleri ile Yemek etkinliğinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları 

- Bir baba olarak biliyorum ki evladını yitirmiş bir anne babayı teselli etmek çok zor. O gece milletimiz 83 milyon yekvücut olarak tarihe altın harflerle geçecek, asla unutulmayacak, üzerinde hep konuşulacak bir zafer kazandı.

- Eski Türkiye artık mazide kalmıştır.

- 36 ülkede fitne yuvalarının kapılmasını sağladı.

- Son FETÖ’cü hukuk önünde hesap verene kadar bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz.

- 15 Temmuz sonrası Türkiye’nin tüm terör örgütlerine ağır darbeler indirmesinin gerisinde FETÖ virüsünün bünyeden temizlenmesi vardır.

- Bugüne kadar 100’ün üzerinde firari FETÖ’cü teröristi, yurt dışında saklandıkları inlerinde bulduk ve yargıya teslim ettik

- 15 Temmuz’a ’kontrollü darbe’ iftirasını atanlar şehit yakınlarının acını istismar ederken biz sizlerin aynında olmaya devam ettik.

- Şehitlik ve gazilik her türlü siyasi hesabın üstündedir. 

- Devletimizi 40 yıl boyunca habis bir ur gibi saran FETÖ’ye karşı 15 Temmuz’un ardından çok kararlı tedbirler aldık. Elimizdeki tüm diplomatik, siyasi ve istihbari unsurları seferber ederek FETÖ’cülere dünyayı dar ediyoruz. Bugüne kadar 100’ün üzerinde firari FETÖ’cü teröristi, yurt dışında saklandıkları inlerinde bulduk ve yargıya teslim ettik. Örgüte ait 18 ülkedeki 214 okulun Türkiye Maarif Vakfı’na devredilmesini, 36 ülkede de bu fitne yuvalarının kapatılmasını sağladık. Son FETÖ’cu hukuk önünde hesap verene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.


Haber Merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz