İpek Yolu Haber Ajansı

cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıl dönümü Türkiye'nin dört bir yanında büyük bir heyecanla kutlanırken Gaziantep'te faaliyet gösteren Neşe Erberk Anaokulları Gaziantep Şubesinde de minik öğrencilerin coşkulu kutlamaları dikkat çekti.

cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıl dönümü Türkiye’nin dört bir yanında büyük bir heyecanla kutlanırken Gaziantep’te faaliyet gösteren Neşe Erberk Anaokulları Gaziantep Şubesinde de minik öğrencilerin coşkulu kutlamaları dikkat çekti.

2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Gaziantep’te de okul öncesi eğitim alanında hizmet vermeye başlayan Türkiye’de çağdaş eğitimin öncülerinden biri olan Neşe Erberk Anaokulları Gaziantep Şubesi düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleriyle dikkat çekti. Minik öğrencilerin bir birinden güzel parçalara eşlik ettiği kutlamalarda okulun tamamı ay yıldızlı bayraklarla donatıldı. Neşe Erberk Gaziantep Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 93. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutladılar. Okula Türk Bayrağının renklerini temsilen kırmızı-beyaz giyerek gelen minik anaokulu öğrencileri törene İstiklal Marşı söyleyerek başladılar. Atatürk sevgisi ve Cumhuriyeti anlatan birbirinden güzel ve neşeli şarkılarla bayramı kutlayan minikler, Yüzüncü yıl marşıyla coşku içerisinde törene eşlik ettiler.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz