İpek Yolu Haber Ajansı

DOĞU SAHİL BANDINDA UYGULAMALAR SIKLAŞTI


Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Trafik Zabıta ekipleri ve Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa denetim gerçekleştirildi.

Doğu sahil bandı üzerinde yayalaştırılmış bölge girişlerinde uyarı levhalarının olmasına rağmen bu yolu kullanan motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine cezai işlem uygulandı. Yapılan denetimlerde ehliyet, ruhsat, trafik sigortası, plaka ve kask kontrolü de yapıldı. Kurallara uymayan ve eksiklikleri olan bazı motosikletler ise trafikten men edildi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın önem verdiği lokasyonlardan biri olan doğu sahil bandında denetimlerin devam edeceğini belirten Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Trafik Zabıta yetkilileri; “Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Trafik Polisleriyle birlikte doğu sahil bandında denetimlerimize devam ediyoruz. Bu alanı cazibe merkezi haline getirmek isteyen ve bunun için büyük çaba gösteren Belediye Başkanımız Vefa Salman’ın talimatlarıyla çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Kurallara uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulamak zorunda kalıyoruz. Halkın huzuru ve can güvenliği için elimizden geleni yapmaya devam edip bu tür denetimlerimizi sürdüreceğiz” dediler.



HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 
İPEKYOLU HABER  YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz