İpek Yolu Haber Ajansı

Dolandırıcılıkla suçlanan Kylie Jenner, annesini işten kovdu

İki yıl üst üste Forbes tarafından dünyanın en genç zengini seçilen Kylie Jenner’ın evrakta sahtecilik yaptığı gerekçesiyle unvanı elinden alındı. Kylie ise bu gelişmenin ardından menajerliğini yapan annesi Kris Jenner’ı işten kovdu.

Kylie Jenner koruma ordusu için her ay bir ev parası harcıyor

"PARAM OLDUĞUNU TESPİT ETMEKTEN DAHA ÖNEMLİ 100 ŞEY SIRALAYABİLİRİM"

900 milyon dolarlık servetinin daha kurmaca olduğu ileri sürülen Kylie Jenner, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Saygın olduğunu düşündüğüm sitede bir dizi yanlış ifade ve kanıtlanmamış varsayımlar yer alıyor" dedi. İşini gayet iyi yaptığını söyleyen Jenner, sözlerine şöyle devam etti: "Size şu anda ne kadar param olduğunu tespit etmekten daha önemli olan 100 farklı şey sıralayabilirim."

Kylie Jenner’a büyük şok! Hapisle yargılanabilir | Magazin Haberleri

ANNESİNİ KOVDU İDDİASI

The Sun’a konuşan aileye yakın bir kaynak ise Kylie Jenner’ın dolandırıcılık iddialarının ardından menajerliğini yapan Kris Jenner’ı işten çıkardığını söyledi. Yaşanan olaylardan annesini sorumlu tutan Kylie’nın annesinin telefonlarına dahi çıkmadığı ileri sürüldü. Ünlü isme yakın kaynak yaptığı açıklamalara şu şekilde devam etti: Kylie ve Kris şu an çıldırmış durumda ve markalarının isminin zedeleneceğinden korkuyorlar daha kötüsü de belki de devlet ile de başları belaya girebilir. Kylie’nin tüm anlaşmalarından yüzde 10 pay alan Kris panik halinde. Kovulmaktan korkuyor. Kylie annesinin aramalarına cevap vermiyor ve artık kime güveneceğini bilmiyor.



HABER: BANU ARMİNA ERTÜRK


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz