İpek Yolu Haber Ajansı

DURSUN AİLESİ YENİ ZİYARETÇİLERİYLE MORAL EĞLENCESİNDE


Aslen Artvinli olup Samsun Ondokuz Mayıs ilçesinde ikamet eden şair Alaeddin Dursun ve eşi Havva Kaya DURSUN’ un bu defaki ziyaretçileri, Artvin’ den gelen Nizamettin Kuş ve ailesi ile akrabaları oldu.

Cansu Sutan, Ahmet Mücahit ve Hasan Hüseyin Dursun adlı 3 epilepsi hastası çocuklarına evde Devlet desteğiyle bakan, yedirip içiren Dursun Ailesi, sıcak yaz aylarında evlerinin bahçesine kurdukları çardakta; çocuklarını ziyarete gelenleri ağırlayıp Samsunlulara özgü msafirperverlilikten güzel örnekler veriyor.

İşte bu yeni ziyaretçilerden akrabaaları olan Artvin’den gelip Samsun MiliEğitim Müdürlüğü’ nde memur Nizamettin Kuş’ un akerdionu eşliğinde zevkli, eğlenceli, horonlu bir moral eğlencesi düzenlediler.

Alaeddin ve Havva Kaya Dursun’ un Ondokuz Mayıs ilçesindeki evlerinin bahçesindeki çardakta kurtlarını döküp stresten bir nebze de olsa uzaklaşmaya çalışan Dursun ve Kuş Aileleri, birlik ve beraberlik örneği vermiş oldular.

Ziyarete ayrıca Artvin ili ve 19 Mayıs ilçesi dışında Gebze ve Ankara’dan da ziyaretçiler de katıldı. Bu arada akerdionu ile güzel vakitler geçirmeyi sağlayan Nizametti Kuş’ un oğlu Batuham Kuş’ un 04/02/2017 tarihinde, Samsun’ un Kavak ilçesinde yapılan, Gençler İl Şampiyonası’ nda güreş birinciliği bulunuyor.

Ev sahibi şair Alaeddin Dursun ve eşi Havva Kaya Dursun, çocuklarını ve kendilerini unutmayıp ziyaretleriyle onore eden misafirlerine teşekkür ettiler.

Moral eğlencesi, yapılan bazı ikramlar ve fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

İPEKYOLU HABER MERKEZİ 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz