İpek Yolu Haber Ajansı

ESKİ BAŞBAKAN MESUT YILMAZ CEKETİNİ ÇIKARIP OĞLUNU KENDİ ELLERİYLE MEZARA KOYDU

38 yaşında yaşamına son veren oğlu Yavuz Yılmaz’ın acısını yaşayan Mesut Yılmaz; ceketini çıkardı, oğlunu mezarına elleriyle koydu.

DÜN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Beykoz’daki evinde intihar eden Yavuz Yılmaz için dün Üsküdar’daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisinde cezane töreni düzenlendi.



Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisinde kılınan namazdan sonra cenaze defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.

Acılı baba Mesut Yılmaz, burada ceketini çıkardı ve mezarın içerisine girdi. Oğlunu elleriyle toprağa veren Mesut Yılmaz’ın acısı, gözlerinden okunuyordu.


SİYASET DÜNYASI AKIN ETTİ

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman SoyluGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BakAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile aralarında eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile Tansu Çiller, eski TBMM başkanları Cemil Çiçek ile Köksal Toptan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski İçişleri Bakanı Mehmet AğarTürkiye BasketbolFederasyonu (TBF) Başkanı Hidayet TürkoğluFenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımİstanbul Valisi Vasip Şahinİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın da bulunduğu çok sayıda isim katıldı.

TANSU ÇİLLER DE KATILDI

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, bir dönem koalisyon ortağı olduğu Mesut Yılmaz’ı oğlunun cenaze töreninde yalnız bırakmadı.



HABER MERKEZİ


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz