İpek Yolu Haber Ajansı

İETT OTOBÜSÜNDE SKANDAL

Şikayet üzerine polisin olaya ilişkin çalışması sürdürülürken, İETT de şoför hakkında idari soruşturma başlattı. İETT yetkililerince alınan ifadesinde şoförün, yolcu yoğunluğu nedeniyle kapıya sıkışmaması için ilerlemesi yönünde uyardığı Kadir Şahin’in kendisine küfrettiğini ve bu nedenle aralarında arbede yaşandığını ileri sürdü.



Olayı anlatan Kadir Şahin, "Fındıkzade’den otobüse bindim. Akbil’i bastım, önümde birkaç kişi vardı. Şoför, ’ortaya ilerleyin, sen de ilerle’ dedi. Ben de ilerledim, ’ne bağırıyorsun?’ dedim. Benim aşağı inmemi istedi. ’Terbiyesiz adam’ dedi. Bana küfür etti, sensin o dedim. Otobüsün içerisinde bir anda kabini açarak bana saldırdı. Bir kişi olayı ayırdı, polisi aradı. Elim yüzüm kan içerisindeyken otobüste oturttular. Şehremini’ndeki karakolun önünde durduk. Arkadaki yolcular ’iftara geç kalıyoruz, devam et’ dedi, şoför de polis gelmeden bastı gitti" dedi

Durum, ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ihbar edildi. Şoför Aladdin M.’bin ifadesine başvuruldu. Şoför M., Kadir Şahin’in elinde pet şişe vardı. Bana fırlatmaya çalıştı. Ben şişeyi tutmaya çalışırken elimi öne doğru savunurken elim burnuna çarpmış. Burnunda bir özrü varmış. Ben görmedim. Daha sonra otobüsün dışında bayıldı. Bende pişman oldum’ dedi. İETT şoförü M., İfadesi ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


HABER: ÖZKAN GÜLİ 

İPEK YOLU HABER İSTANBUL


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz