İpek Yolu Haber Ajansı

EYÜPSULTAN’DA ÇIKAN KAVGA KANLI BİTTİ

Eyüpsultan Karadolap mahallesinde geçtiğimiz Nisan ayında meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Çayan Akan ve onun kız arkadaşı mahallede bir tartışma yaşıyorlardı. Bu tartışma alevlenince bir birlerine yüksek sesle bağırmaya başladılar.

Bu sırada mahalle sakinlerinden emekli Recep Sevinçhan ve yanındakiler çifti uyararak daha düşük sesle konuşmalarını ve gürültü yapmamalarını söyledi. Yapılan bu uyarıya öfkelenen Çayan Akan ile Recep Sevinçhan arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Çayan Akan, silahını çıkartarak Recep Sevinçhan’a ateş etti. Kalbinden vurulan Recep Sevinçhan, kanlar içinde yere yığıldı. Şüpheli olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri kalbinden yaralanan 64 yaşındaki Recep Sevinçhan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için ise geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüpheli Akan’ın yurtdışına kaçabileceği değerlendirildi. 24 Mayıs günü Edirne sınırında görev yapan güvenlik güçleri, Çayan Akan’ı yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçmak isterken sınırda yakaladı. Burada adliyeye çıkarılan Akan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER: Özkan Güli 

İPEK YOLU HABER İSYANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz