İpek Yolu Haber Ajansı

Fatma Özger Bilgiç’e bir ödül daha

Fatma Özger Bilgiç’e bir ödül daha

Fatma Özger Bilgiç’e bir ödül daha

Tarsus’un tanınmış şairlerinden Fatma Özger Bilgiç aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi
 “Yüreğe Dokunan Kadınlar" adına merkezi Samsun ilinde olan KÜSADER (Kültür Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği)nin organize ettiği “Deniz Öyküleri Ulusal Öykü Yarışması”nın neticeleri açıklandı.
Tarsus’un tanınmış şair ve Yazarlarından Fatma Özger Bilgiç "Deniz Büyülüdür "adlı eseri ile Mansiyon ödülüne layık görüldü.
Organizasyon sorumlusu ve öykü yazarı Gülseren Akdaş, öykü yazarı Meral Kutluğ İlsever, öykü yazarı Emine Azboz, öykü yazarı Emine Emiral, öykü yazarı Arslan Bayır’ın oluşturduğu seçici kurul yapmış olduğu değerlendirmede "Akdeniz Büyülüdür" adlı eseri ile Fatma Özger Bilgiç Mansiyon ödülüne layık görüldü.
Bilgiç duygularını şöyle ifade etti,
"Akdeniz Büyülüdür ” adlı eserimin Mansiyon ödülüne layık görülmesi beni ziyadesiyle mutlu etmiştir . Dünya Öykü Gününde böyle güzel ve anlamlı ödülü  almak çok güzel bir duygu.”Bilgiç , yarışma organizasyonunu yapan Gülseren Akdaş başta olmak üzere emek verenlere ve seçici kurul üyelerine teşekkür etti.
Bilgiç, derece alan diğer  öykü yazarlarını da kutladı.
Öykü yarışması koordinatörü KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş tarafından yapılan açıklamaya göre ödül sıralaması şu şekilde oluştu:
1. lik Ödülü: Abdülkadir Uslu (Parlak Gözlü Yavru Kılıç Balığı).

2.lik Ödülü: Nevra Çağlayan (Yarım Kalan Öykü) ve Halil Ayhan (Çakıl Taşları).
3.lük Ödülü: Elif Yavaş (Sarıkızın Deniz Öyküsü) ve Serpil Kaya (Rüzgardan İzler).
4.lük Ödülü: Emine Coruk (Umuda Yolculuk) ve İbrahim Şaşma (Gülkibar Dokunuşlar)
Mansiyonlar: Yahya Bilican (Tuzlu Su), Neslihan Kanuncu Seçkin (Yaralı Güvercin), Fatma Özger Bilgiç (Akdeniz Büyülüdür), Hatice Altunay (Mavinin Tutku Oyunu), Leyla Salbaş Erdoğan (Çaresizlikten Doğan Çare),Hüsamettin Tat (Sessiz Akan Gözyaşları)
Ödül töreni önümüzdeki günlerde Samsun’da yapılacak.

ORHAN OYANIK
İPEKYOLU HABER

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz