İpek Yolu Haber Ajansı

ÇİFTLİKKÖY KAFKAS EFSANE BAŞKAN ERDOĞAN’LA DEVAM


Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nde 4. Olağan Kongre yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde tek aday olan mevcut başkan Murat Erdoğan, oybirliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Kongre Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği binasında gerçekleştirildi. Yeniden başkanlığa seçilen Murat Erdoğan, bir kez daha başkan olmanın gururunu yaşarken, önceki dönem dernek yönetiminde görev yapan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Divan Başkanlığı’nı en yaşlı üye olarak Fevzi Güven’in yaptığı kongrenin güzel bir ortamda ve geniş bir katılımla gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu belirten Erdoğan, “Kafkas kültürünü kentimizde yaşatma ve gelecek nesillere bunu aktarmak adına birçok faaliyete imza attık. 155 üyemiz ve 85 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Şimdiye kadar eski yeni demeden tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimiz ile bu derneği buralara getirttik. Farklı bir kongre yaptık. Derneğimizin onursal başkanı Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı da aramızda görmek bizleri memnun etti. Seçimimizin çok olumlu bir havada geçmesinden dolayı sevinçliyim. Yeni yönetimle birlikte hedeflerimiz derneğimizi daha ileriye götürecek adımlar atmaktır. Derneğimizde yer alan herkesin, yeni yönetimimizin ve ekibimizin ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inancım tamdır. Zaten yurt içinde ve yurt dışında gerek festivaller, gerekse başka etkinliklerdeki faaliyetlerimizle en iyi yerlere geldik, daha da iyisini yapacağız” diye konuştu. 


HABER: M.MUSTAFA DOĞAN

İPEK YOLU HABER YALOVA

Ek alanı

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz