İpek Yolu Haber Ajansı

ÇİFTLİKKÖY’ÜN SULTANLARINDAN BÜYÜK AZİM


Çiftlikköy Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı Finallere Adını Yazdıramadı

Çiftlikköy Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı Denizli’de oynanan 1’inci lig play-off yarı final karşılaşmalarında büyük çabalar vermesine ve oynanan 3 maçın ikisini kazanmasına rağmen finallere adını yazdıramadı.

Çiftlikköy tarihinde bir ilke imza atarak play-offlara kadar yükselme başarısı gösteren Çiftlikköy’ün sultanları Denizli’de oynanan müsabakalara günlerce hazırlanıp büyük bir motivasyonla gittiler. Sezon boyunca birçok maçını başarılı bir şekilde oynayan Kırmızı Siyahlı ekip ligi 2’nci bitirerek play-off’lara kalma şansını elde etmişti.

4-5-6 Mart tarihlerinde Denizli’de oynanan yarı final maçlarına eksiksiz katılan Çiftlikköy’ün sultanları ilk maçını Kayseri Osb Teknik Koleji Gençlik Spor ile Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynadı. Maça adaptasyon sorunu yaşayarak başlayan Çiftlikköy’ün sultanları ilk seti 25-22 ve ikinci seti 25-19 kaybetmesine rağmen kısa sürede toparlanmayı başardı. 3’ncü sete daha dinç başlayan kırmızı siyahlı ekip 25-23 kazanıp 4’ncü seti de 25-19 kazanmayı başarıp beraberliği yakaladı. Tie-Break setinde ise üstün bir başarı sergileyen Çiftlikköy Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı bu seti 15-13 kazanarak ilk maçını galibiyet alarak tamamladı.

5 Mart Perşembe Günü ise grubun güçlü ekiplerinden İzmir Gelişim Koleji ile Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen ekibimiz ilk seti 25-20 ve ikinci seti yine 25-20 kaybetti. 3’ncü sette toparlanmaya çalışan Çiftlikköy’ün sultanları 25-17 kazanarak 2-1’lik skoru yakalasa da 4’ncü sette İzmir Gelişim Koleji güçlü bir oyun sergileyerek 25-22 kazanmayı bildi. Kırmızı siyahlı ekibimiz buradan puan çıkaramadı. 6 Mart tarihinde ise Çiftlikköy Belediyespor ile Çorum Voleybol arasında oynanan son maçın ilk setini Çorum Voleybol 25-23 kazanırken geri kalan setleri Çiftlikköy’ün sultanları 29-27, 25-21 ve 25-14 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Çiftlikköy Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı Şube Sorumlusu Alper Perihanoğlu şu açıklamaları yaptı:  “Toplamda 5 puan toplayan Çiftlikköy’ün sultanları finale adını yazdıramadı. Grubu 3’ncü olarak bitiren Çiftlikköy Belediyespor Kadınlar Voleybol takımı bir sonraki sezon daha güçlü ve dinamik bir şekilde finallere kalmayı hedefliyor. Başkanımız Ali Murat Silpagar’ın destekleri ile takımımızı yarı finale kadar taşımayı başardık. Bizler sezon arası hiç transfer yapmadık sadece sporcularımıza güvendik. Onlarda ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Bu başarı bile Çiftlikköy için büyük bir maharettir. Bu zorlu serüvende desteklerini bizlerden esirgemeyen çok değerli Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a, Belediye Başkan Yardımcımız Abdurrahim Solmaz’a, Kulüp Müdürümüz Turgay Aydın’a Baş Antrenör Mihrican Deviren’e, Yardımcı Antrenörlerimiz Venhar Odabaşı ve Emre Genç ile üstün başarı sergileyen tüm takımımıza teşekkür ediyorum.”




HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 
İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz