İpek Yolu Haber Ajansı

GÜZEL OYUNCU ÖZLEM ARI İLE SÖYLEŞİ.

Sektörde ileriki zamanda çokça adından bahsettirecek olan Özlem  Arı boş vakitlerini kendisine ve ailesine ayırdığını bu sebepten dolayı sektörden uzak kaldığını dile getirdi.

  Özlem Arı, önem verdiğim bir çok değerin hala Adana’da var olması ve ülkemize hatta dünyaya mâl olan isimlerin kendi memleketimden çıkması Adana’ya olan sevgi ve bağımı kat ve kat artırmıştır.
  
Adana’da  çıkıp ülkenin en gözde oyuncuları olup  ve en iyi filmleri çeken oyuncuların filmleri ile büyüdüğünü bu sebepten dolayı da gurur duyduğunu ifade etti.

  "ÖZLEM ARI " EN BÜYÜK HAYALİM DOĞDUĞUM VE BÜYÜDÜĞÜM YERDE FİLM ÇEKMEK"
  

22 yaşında olan Özlem Arı sporu ve yüzmeyi seven  doğma büyüme Adanalı olup uzun yıllar oyunculuk eğitimleri alan ARI, basamakları adım adım ilerlerken tek hayalim kendi doğup büyüdüğüm şehirde çekilecek olan bir dizi veya sinema film projesinde yer almak olduğunu dile getirerek ilave etti.

Adana da başarılarına adım attığı son yıllarda sürpriz bir proje teklifi aldığını dile getiren güzel oyuncu bir çok ünlü oyuncu üstadın yer aldığı özel bir cast ekibinin olduğunu dile getiren Özlem Arı yakın zamanda start verilecek projede yer almayı düşündüğünü  paylaştı bizlerde.

Oyunculuk ve hayat serüveninde kendisine hayat boyu başarılar diler nice projelerde yer etmesini temenni ederiz....

HABER: AYFER KILIÇ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz