İpek Yolu Haber Ajansı

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden dev projeler

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (GESOB) 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek genel kurulu öncesi başkanlığa aday olan iki isim güç birliği yaptı. Bu gelişme diğer oda başkanları tarafından da destek gördü.

DEV PROJELER

İki Başkanın birleşmesinde önemli rol oynayan projelerle ortak noktada buluştukları öğrenilirken, Özcan ve Alkava Başkanların esnafa yönelik ev projesi başta olmak üzere ekonomik destek anlamında önemli çalışmalara imza atmaları bekleniyor.

 

GESOB Başkanlığına adaylıklarını açıklayan Gaziantep Servis İşletmecileri Odası Başkanı İsmet Özcan ve Gaziantep Bayan Kuaförleri ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası Başkanı Mesut Alkava, GESOB seçimlerine sayılı günler kala mevcut Başkan Ömer Küsbeoğlu karşısında güçlerini birleştirerek, ‘’Esnafımız böyle istedi. Ortak aklı seçim öncesi oluşturma kararı aldık’’ dediler.

ESNAFIN SESİNE KULAK VERDİLER

70 odanın oy kullanacağı Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimi öncesinde adaylıklarını açıklayan Gaziantep Servis İşletmecileri Odası Başkanı İsmet Özcan ve Gaziantep Bayan Kuaförleri ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası Başkanı Mesut Alkava güçbirliği yaptılar. 34 bin üyesi olan GESOB’ta esnafın sesine kulak verdiklerini belirten Özcan ve Alkava, ‘’Önceliğimiz makam ve koltuk değil. Bizim asıl önceliğimiz yıllardır ihmal edilen esnafımızla katılımcı bir hizmet anlayışı oluşturmaktır. Bu nedenle seçim öncesi müşterek bir akıl oluşturduk ve esnafımızın sesine kulak vererek güçlerimizi birleştirdik’’ dediler.

‘’SORUNLARI BİLİYORUZ, PROJELERİMİZ HAZIR’’

Kendi sektörlerinde üç dönemden buyana karşılarına çıkan adaylara projeleriyle cevap vermeleriyle öne çıkan İki Başkan, esnaf camiasının takdirini toplayama devam ediyor. Başkan İsmet Özcan ve Başkan Mesut Alkava, birleşmeyle ilgili olarak şunları söylediler: ‘’GESOB ile esnaf arasında açılan mesafeyi kısaltacağız. Sadece seçim süreçlerinde değil, esnafımızın her sorununda yanında olacağız. GESOB’un kentteki yönetim vizyonunu yenileyeceğiz. Makam ve koltuk arasına sıkıştırılmış hizmet anlayışını 34 bin üyemize yayacağız. Bu birlikteliğimizin odalarımıza ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz. 11 Mayıs’ta kazanan 34 bin esnafımız olacaktır”

 

HABER: AYFER KILIÇ


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz