İpek Yolu Haber Ajansı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya,  14 Mart  Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yerlikaya, mesajında, sağlığın önemine dikkat çekti.

Türkiye’de sunulan sağlık hizmetlerinde çok önemli değişim ve dönüşüm kaydedildiğini vurgulayan Yerlikaya, modern tıbbın imkanlarının yurdun dört köşesindeki vatandaşa ulaşabilir duruma geldiğini aktardı.

Tıpta elde edilen başarılar ve ulaşılan gelişme seviyesi bakımından dünyada adından söz ettiren bir ülke olmanın mutluluğunu yaşadıklarına işaret eden Yerlikaya, şunları kaydetti: 

"Bu hizmetlerin yerine getirilmesinde sağlık çalışanlarımız ve hekimlerimizin bilgi, beceri, deneyim ve fedakarlıklarının çok büyük yeri ve önemi bulunuyor.

Sağlıkta elde ettiğimiz hizmet kalitesinin sürdürülmesi için kamu ve özel sektörde yeni girişim ve yatırımlara, sağlıkçılarımızın sosyal ve ekonomik durumlarının iyileştirilmesine ihtiyacımız var.

Sağlıkçılarımız bazen ücra bir köyde veya kasabada, bazen sınırlarımızın dışında ve bazen de cephede canları pahasına sağlık hizmeti veriyor.

Vatandaşlarımıza ideal sağlık hizmeti sunabilmek için gösterilen gayretleri yakından biliyor, gerektiğinde canı pahasına bu hizmeti ulaştırmaya çalışan bütün sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum."

Yerlikaya, sağlık çalışanlarının ve hekimlerin "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz." sözüyle Gazi  Mustafa Kemal Atatürk’ün güvenine layık hizmetlerine teşekkür ederek, "Sağlık camiamızın en özel günü olan  14 Mart  Tıp Bayramı’nı canı gönülden kutluyor, bütün hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum." ifadesini kullandı.




Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz