İpek Yolu Haber Ajansı

Gümüldür'de Uluslararası Farkındalık Festivali Yapılıyor

Gümüldür'de Uluslararası Farkındalık Festivali Yapılıyor

1-9 HAZİRAN 2019 - DENİZATI HOLIDAY VILLAGE – GÜMÜLDÜR, İZMİR

Uluslararası Farkındalık Festivali bu ay Gümüldür'ün harika doğasında çam ormanları ve denizin bütünleştiği natürel bir tatil beldesinde düzenleniyor. Dün akşam başlayan Festivalin 9 gün süreceği, yerli ve yabancı 500 katılımcının nefes, biyoenerji, sportif çalışmalar ve değişim tekniklerinden oluşan 28 farklı pratik çalışmaya katılacağı belirtildi..

Festivalde Neler Var?

13 Farklı Enerji Merkezi Çalışması, fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal denge kazanmak ve farkındalığı yükseltmek için.8 Farklı Değişim Programı: Stres Yönetimi, Değişim Sanatı, Etkili İletişim, Başarı Sanatı, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Farkındalık Sanatı ve Depresyondan Özgürleşme üzerine yapılacak pratik çalışmalar, bu konularda kişilikte oluşmuş engelleri ortadan kaldırmak için uygulanan farklı fiziksel, zihinsel ve enerjisel çalışmalardan oluşuyor.

Ayrıca Nefes, biyoenerji, meditasyon, gevşeme teknikleri, esneklik çalışmalarından oluşan 7 pratik çalışma, dans gösterileri, karaoke şenliği, film gösterimi, bilgi yarışmaları, İnteraktif söyleşiler ve Dünya Koreografi Şampiyonası var.

Festivale Katılım Yüksek

Bayram tatilinde yapılan etkinliğin 9 gün sürecek olması, hem yurtiçi hem yurtdışı katılımcılara harika bir yaz tatili imkanı da sunuyor. Gümüldür'ün natürel doğası, deniz, güneş, çamlar ve sincaplar eşliğindeki etkinliğe çok çeşitli ülkelerden katılım var. Türkiye'nin dört bir yanı ve ABD, Japonya, Hindistan, Fransa, İspanya, Bulgaristan, Almanya, İngiltere, Fildişi Sahili'nden konuklar var. Simultane tercümelerin yapıldığı çok renkli organizasyon,  9 haziran öğleden sonra sona erecek.

 

Dünya Değişim Akademisi etkinliği olan Festival, 10 yılı aşkın süredir her ay gerçekleşiyor ve gelen yoğun taleplerle Türkiye'nin en güzel doğal mekanları  etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 

 

 

HABER: AYFER KILIÇ

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz