İpek Yolu Haber Ajansı

HAMDİ BALIK ,IN KATILDIĞI ŞİİR DİNLETİSİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Düzenlenen şiir etkinliğine, ipekyolu haber ajansı yazı kurulu arkadaşımız hamdi baılk bulunduğu şiir dinletisi görülmeye değerdi Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kilimli İlçe belediye başkanı Ali Arslankılıç, Muslu belediye başkanı Sabahattin Adıyaman, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, MHP İl Kadın Kolları başkanı Mevlüde Yalçıner, BKM Müdürü Abdullah Bakır, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in eşi Nurten Akdemir ile çok sayıda şiir sever katıldı.

Muslu Belediye Başkanlığının  yapılan çalışmalar ve beldenin tanıtımı ile ilgili filmin gösterimi ile başlaşan şiir gecesinde, Levent Yılar'ın şiir kitabı ‘Sulu Sepken' kitabındaki şiirlerini okurken, geceye konuk olarak katılan Hamdi Balık Şiirleri ve yerel başarılı sanatçı Nesil Kartal ile Özcan Yalçın Türk Sanat müziği şarkıları ile geceye renk kattı.

Şiir gecesinde son olarak sahne alan ‘Ayrılığın Şairi' olarak bilinen Ahmet Selçuk İlhan gece de izleyiciyi şiir dolu anlar yaşattı.

Şiir gecesinin sonunda katılan sanatçılara Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman tarafından çeşitli hediyeler verilirken, şiir gecesine destek veren Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman yaptığı konuşmada, "Muslu Belediyesi olarak bu etkinliği düzenledik. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 2 bin nüfuslu olan Belediye olarak Zonguldak'ta var olacağız, sanata elimizden geldiğince destek olacağız. Bu gün bir nebze olsun Zonguldak halkına şiir tadında duygulu anlar yaşatabildiysek ne mutlu bize. Bundan sonraki etkinliklerimiz kendi Belediyemizde yapacağız.  Bundan önce hep biz Zonguldak'a misafir oluyorduk bundan sonra tüm Zonguldak bizim misafirimiz olması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bu arada, Zonguldak kent merkezinin çeşitli etkinliklerin yapıldığı Atatürk Kültür Merkezinde havalandırmanın yetersiz olması yüzünden geceye katılanlar oldukça sıkıntılı anlar yaşadılar.




Kaynak: Şaban Yılmaz

Editör: Şafak Gazetesi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz